|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις καταρχάς. Το ενυδρείο πατά στη βάση 100%, το πάτωμα δεν έχει πρόβλημα, ούτε να σπάσει, ούτε να σαπίσει πρόκειται, σε καλή κατάσταση σχετικά (αν εξαιρέσεις που κουνιέται λίγο) είναι. Το θέμα είναι ότι δεν έχω άλλο χώρο ή σημείο να το βάλω οπότε ή δεν το βάζω καθόλου και τσάμπα το αγόρασα ή το ρισκάρω... Αν και με ''άγχωσε'' λίγο η Έφη στο παραπάνω post...
Όσο για την ανατάραξη το σκέφτηκα και εγώ αλλά νομίζω άλλο ανατάραξη επιφάνειας νερού άλλο ολική μετακίνηση νερού αν και και με όλους τους κυκλοφορητές / αεραντλίες κτλ μετακίνηση νερού δεν γίνεται πάλι?? Α το τσέκαρα και με αλφάδι είναι κομπλέ |
|
||||
|
||||
![]()
Tote προχωρα και μη μασας ,δεν θα ανοιξη,,,.
|
||||
|
||||
![]()
Η βαση σου παταει επανω σε ποδαρακια?
|
|||
|
|||
![]()
Όχι είναι επίπεδη. Απλά με τρομάζουν αυτές οι ''κατακόρυφες'' βάσεις ενυδρείων που χωράνε ίσα ίσα σχεδόν τα ενυδρεία... Το ενυδρείο έχει κάτι σαν περιμετρικά ποδαράκια αλλά και στη μέση κάθετα του ενυδρείου (για να μοιράζεται το βάρος)
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη carvefish21 : 19-11-13 στις 00:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=carvefish21;800940]Όχι είναι επίπεδη. Απλά με τρομάζουν αυτές οι ''κατακόρυφες'' βάσεις ενυδρείων που χωράνε ίσα ίσα σχεδόν τα ενυδρεία... Το ενυδρείο έχει κάτι σαν περιμετρικά ποδαράκια αλλά και στη μέση κάθετα του ενυδρείου (για να μοιράζεται το βάρος)
----------------------- Το γνωστο πλαστικο τελαρο? Γιατι ποδαρακια στο γυαλι μου ακουγεται περιεργο!
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=rottbea;800945]
Παράθεση:
κοίτα το συνημμένο να δεις τι εννοώ |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα αυτο ειναι το πλαστικο τελαρο που σου ελεγα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για κατασκευη ενυδρειου | ktmas990 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 14-05-13 22:22 |
ερωτηση για μπετα ενυδρειου!!!! | thanasis76 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 07-01-13 12:38 |
μαγνητης ενυδρειου-ερωτηση | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-04-10 16:58 |
Ερωτηση για στρωσιμο ενυδρειου | bubble | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 19-04-08 15:41 |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | panos kerkyra | Γλυκό νερό - Γενικά | 26 | 15-02-07 23:47 |