|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
έδειξε με τα φυτά που μου δώσατε, θα γίνει παρουσίαση και για αυτόν κάποια στιγμή αυτό είναι full diy, μέχρι και τα τζάμια εγώ τα έκοψα |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματικά όμορφο! Μπράβο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε plin είναι αυτό με τα led που λέγαμε
------------------------- Παιδιά ευχαριστώ, έχει δρόμο ακόμα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 18-11-13 στις 00:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραίο γίνεται το ενυδρείο σου, μπράβο!!
Θα σταθώ λίγο στα sae, φαντάζομαι ξέρεις οτι φτάνουν τελικό μέγεθος 14-15πόντους!! Έχω 6 σε τελικό μέγεθος σε 400λτ καθαρό νερό, μαζί με ένα κοπάδι ροδόστομους, και τα βλέπω να "στριμόχνονται"!! Επίσης αν στην πορεία προσθέσεις και άλλα φυτά ή τίποτα χαλάκια να ξέρεις οτι θα σου δημιουργήσουν πρόβλημα!! Καλή συνέχεια!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι το ξέρω για τα SAE, είναι και αυτά στο πρόγραμμα μετακόμισης, ήδη έχουν μεγαλώσει πολύ από τότε που τα πήρα, ίσως να μπουν 2 OTO όταν φύγουν, να υπάρχουν για την άλγη που προς το παρόν τα πάω καλά. Και το ενυδρείο και εγώ έχουμε δρόμο ακόμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Τα sae σε θέμα άλγης δεν παίζονται... αλλά μεγαλώνουν πολύ τα άτιμα, γι΄ αυτό και δεν προτιμώνται σε μικρά ενυδρεία.Οι ΟΤΟ είναι πολύ καλύτερη επιλογή, αλλά νομίζω και αυτοί θέλουν μεγαλύτερο κοπάδι!Κάνε μια έρευνα για το προφίλ τους πριν τους πάρεις αν τελικά το αποφασίσεις!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοινωνικό φυτεμένο | goku1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 29 | 17-01-17 19:41 |
Κοινωνικό φυτεμένο 450 lt | Misirlis Aquarium | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 70 | 20-05-14 08:32 |
120 λτ Κοινωνικό Φυτεμένο | VITO | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 25-04-12 18:02 |
Κοινωνικό φυτεμένο 120 lt | nikosm1 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 15 | 05-12-09 12:23 |
50 lt κοινωνικό φυτεμένο | lucky13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 17-02-09 18:36 |