|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
τα 12 βαττ διαφορας αν φυγω απο τ8 36βαττ συνολο και παω σε τ5 48βαττ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα κάνουν ουσιαστική διαφορά αν επιλέξεις T5 ειδικές για φυτεμένο (π.χ. sylvania grolux)
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδες...
Δυστηχως μερα με τη μερα πεφτουν και πιο πολυ τα λεντ... Τελικα αποφασισα να παω σε T8 που ειναι και δοκιμασμενα οπως ειπατε. Απλα δεν εχω πολυ χωρο στο καπακι απο μεσα.. εχω διαθεσιμο 47 ποντους! Σκεφτομαι να πατενταρω 2 λαμπες με ωμεγα κλιπς στα 14 βατ η καθε μια.. http://www.aquamasters.gr/index.php?...=14&Itemid=288 http://www.aquamasters.gr/index.php?...=14&Itemid=288 Με 0,56 βατ/λιτρο ειμαι υπερκαλα ετσι? Το ενυδρειο μου ειναι 30 ποντους σε βαθος. Αυτες οι λαμπες ειναι ενταξει? προτεινετε κατι αλλο?
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά, βάλε την pink (που ευνοεί την ανάπτυξη των φυτών) πίσω όπου, λογικά, θα έχεις την πυκνότερη φυτομάζα. Ανακλαστήρες έχεις; Αν όχι, βάλε και από αυτούς.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δν νομιζω να χωρεσουν 2 ανακλαστηρες... αν ειδες τη φωτο,δεν εχω και πολυ χωρο.. Εχεις να μου προτεινεις ισως κατι σε Τ5 μεχρι 40 ποντους?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν θέλεις T5 κοντή υπάρχη αυτή, αλλά να ξέρεις ότι θα δυσκολεύεσαι να τη βρίσκεις, ή να βρίσκεις άλλη ανάλογή της. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑ | Akakios Miskos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-11-13 19:50 |
Ερώτηση για λεντοταινια | nasos_discus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 12-05-13 17:31 |
φωτισμος με λεντοταινια!! | johnnyman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-08-12 21:27 |
λεντοταινια για γαριδοενυδρειο | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-05-11 01:04 |