|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
οκ, ξεκινησα!
καμμια ιδεα, γιατι μπορει να ειναι ακομη θολο, ομως..?
|
||||
|
||||
![]()
Πολλά και διάφορα, αλλα σε αυτή τη φάση μην ασχολείσε, θα καθαρίσει, αφου δεν έχεις χλωρίνη ή άλλα χημικά θα καθαρίσει, μπορεί να είναι ακόμα και μικροφυσαλίδες αέρα, θέλει το χρόνο του, υπομονή (Και για να θες να το πας χωρίς μπόλι πρέπει να έχεις ΠΟΛΥ υπομονή)
|
|
|||
|
|||
![]()
υπομονη εχω, δεν μου λειπει, απλα οπως ειπα ακομα και με τις χλωρινες, την επομενη μερα το νερο ειναι καθαρο, ενω τωρα κοντευει να κλεισει 2 24ωρα και ειναι θολο..
τελος παντων, την θερμοκρασια την εχω στους 25,5 και εριξα 2ml αμμωνιας. Στις 10 θα κανω μετρηση
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, προχώρα έτσι
|
|
|||
|
|||
![]()
στα 2 ml που ειχα ριξει νωριτερα, προσεθεσα αλλα 5 ml, λογω της μετρησης που πηρα..
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι, μετράς και βλέπεις και κάνεις, αν δεν βάλεις μπόλι μετρα κάθε εβδομάδα να δεις τι γίνεται ή κάθε 3 ημέρες, δεν θέλει κάθε μέρα, έχεις μέλλον
|
|
|||
|
|||
![]()
καλυτερο ετσι το ενυδρειο..οπως ειπαν και τα παιδια ενα μαυρο χαρτονι πισω για να δειξει ολο το ενυδρειο...η πετρα που ειναι πισω απο δεξια δεν εχει φοβο να πεσει??η ετσι φαινεται???επισης στην δεξια πλευρα νομιζω οτι ακομα μια πετρα χωραει αναμεσα στις 2 επανω πετρες και θα δειξει λιγο πιο ωραια και θα εχεις και ακομα 1 κρυψωνα..ετσι νομιζω εγω..
αλλα παρε μπολι να εισαι ετοιμος σε 1 μερα και να ριξεις τα ψαρακια να τα γουσταρεις.. η θολουρα εγω λεω οτι ειναι απο την αμμο..μπορει να φυγει και σε 2 μερες..αλλα θα φυγει..αυτο ειναι σιγουρο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |