|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
3 κυβικα με Petrochromis yellow moshi ,red rainbow ,blue giant ,red bulu....
Ho ho hooo.....
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι θα ήθελα το ριο 180 κατά προτίμηση, με ραμιρέζι και κάποιο κοπάδι τέτρα φουλ φυτεμένο.
|
||||
|
||||
![]()
Ενα 350αρι ξύλινο για τα χρυσοψαρά μου στη ταράτσα και υπόσχομαι πως δεν θα βάλω και άλλα χρυσόψαρα μέσα (με βλέπω του χρόνου να ζητάω 1000αρι αλλά .... λέμε τώρα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ένα 700 lt θάλασσα θα ήταν ότι πρέπει με ακούει κανείς
![]() ![]() πρώτα όμως πρέπει να πείσει το έτερο ήμισυ ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Από ένα ελαφάκι σε όλους σας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστούμε!
Πόσα λίτρα (ταψί) θέλει? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ με την σειρά μου θα ζητήσω να ρίξει τους λογαριασμούς η ΔΕΗ μήπως και γεμίσω το σπίτι γαρίδες! ¶ντε και καμιά αστακομακαροναδα
|
|
|||
|
|||
![]()
Eγω θελω μια δουλεια. Στο τελος του μηνα να πληρωνομαι κανονικα με μισθο τετοιο ωστε να ζω τα παιδια μου, οχι πλουσια αλλα ανθρωπινα.
Ααα! Τα ψαρακια και τα φυτα μου, στο γραμμα που αφησαν κατω απο το δεντρο ζητησαν ενα πακετακι τεστ κι ενα απλο CO2. Δεν ξερω ομως αν περασει ο Αγιος Βασιλης φετος και δεν ξερω τι να τους πω. Αλλα και να τους πω μηπως θα με ακουσουν? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λίστα όλων των ειδών του γένους Betta | Maverick | Bettas | 4 | 13-10-15 11:33 |
Λίστα φυτών κατάλληλα για Vivarium, Paludarium, Terrarium | AQUA PURA | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 10 | 14-09-10 09:42 |
Αρχική Λίστα | mmbuna | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 15-06-05 19:47 |