|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα!
Να και το τωρινο στησιμο, τωρα που εχει καθαρισει αρκετα! Γολγοθας η αμμωνια? υστερα απο τοσο πλυσιμο, μου φανταζει οχι απλα κατηφορος, αλλα γκρεμι! ![]() Δεν ξερω γιατι μου εχει κατσει ετσι, αλλα δε θελω μπολι.. Θα ειναι ολα δικης μου παραγωγης, σαν malt ουισκι, ενα πραμα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλή συνέχεια...
έδειξε με την άμμο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω! απο τα πλαινα τζαμια εχω ακομη λιγο θολο, το οποιο δε φαινεται και τοσο κοιταζοντας απο μπρος - πισω, αλλα θα καθαρισει κι αυτο!
Αυτη την φορα, οι πετρες (οπως ηταν φυσικο) μπηκαν διαφορετικα, επιασαν μεγαλυτερη επιφανεια στον πατο, με αποτελεσμα να χρειαστει ακομη λιγοτερη αμμος.. Μπηκαν και 2-3 φεγγαροπετρες ακομη που ειχα για να παρω λιγο υψος αριστερα.. Φροντισα, παντως, να υπαρχουν αρκετες κρυψωνες - τουνελ, ωστε να μπορουν να χωνονται σε πολλες μεριες! Δεδομενου οτι μιλαμε για ενα χαρεμακι, στο καθ ενα αναλογουν γυρω στις 3-4 κρυψωνες! χεχε
|
|||
|
|||
![]()
ενα φοντο πισω να βαλεις και εισαι κομπλε πιστευω
|
|
|||
|
|||
![]()
ειναι στο προγραμμα, μαυρο χαρτονι!
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα! δεν ξερω τι συμβαινει, μαλλον κατι δεν με θελει...
ενω φυγαν οι χλωρινες, η θολουρα στο νερο δεν λεει να φυγει... θα βγαλω κανα δυο φεγγαροπετρες σαν υποπτες (οτι δεν ξεπλυθηκαν καλα απο χωματα, ας πουμε), αλλα δεν θα επρεπε τα φιλτρα να το εχουν καθαρισει? υποτιθεται οτι φιλτραρονται περι τα 1200λ νερου/ωρα.. μηπως πρεπει να αλλαξω / κανω κατι με τα βαμβακια των φιλτρων? ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |