|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλες αλλαγες νερου με μια διαφορα θερμοκρασιας και θα αρχισουν να χορευουν σαν τρελες!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μη νομίζετε ότι σας έχω ξεχάσει
![]() ![]() Επίσης το "Leucocephala-wall project" συνεχίζει ακάθεκτο, έχοντας ήδη καλύψει σε μεγάλο βαθμό το εσωτερικό φίλτρο!! Μάλιστα, εκεί που μια παραφυάδα είχε βγει εκτός νερού, ξανάστριψε και αναπτύσσεται πλέον παράλληλα με τον τοίχο του φίλτρου προς τα κάτω.. |
|
||||
|
||||
![]()
αναμενουμε φωτο!!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά φίλε Σπύρο, αλλά όχι γενικές του ενυδρείου αν δεν καλύψω και το πίσω-πίσω κενό (ξέρεις πόσο άρρωστος τελειομανής είμαι
![]() Πάντως οι λευκοκεφάλες σου έπιασαν τόπο!! ------------------------- Hydrocotyle Leucocephala wall: (ανάπτυξη σε εξέλιξη...) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Η Marsilea πέφτοντας σε "τοίχο", έστριψε ![]() ![]() Η μεγαλύτερη από το σύνολο των "μυστικών σπηλιών" του ενυδρείου (εξ' ου και το όνομα "The Secret Cave", εμπνευσμένο από το προηγούμενο στήσιμο του ενυδρείου μου) ![]() Και μια έφηβη γαριδούλα να βόσκει για φαγητό ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nospanos : 26-11-13 στις 20:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
update?!!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Blind Cave Tetra με Neon Tetra, Guppy, Αρκελίνους και Ξιφοφόρους; | GiaNt | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 66 | 26-11-14 00:41 |
Tanganyika volcano cave | saxlina | Tanganyika | 64 | 22-11-14 21:58 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |