|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μα η ράγα θα είναι οσο και οι λεντοταινίες, θα σου κόβουν όσο θα σου κόβουν και οι λεντοταινίες, τα φώτα είναι πάνω απο τα τζάμια ?
|
|
|||
|
|||
![]()
ολο το ενυδρειο ειναι ενα μεγαλο ορθογωνιο γυαλινο κουτι και μεσα εχει ενα αλλο πολυ μικροτερο φυσικα γυαλινο κουτι για τις λαμπες.αεροστεγες.αυτο ειναι στη κορυφη και πισω κολλημενο.απο πανω εχει 2 καπακια το ενυδρειο.στην ουσια 2 πορτακια.στο ενα και μεγαλο ανοιγεις βλεπεις το νερο μεσα και στο αλλο βλεπεις τις λαμπες
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=75479 εχω αμεβασει φωτο εδω.σε εκεινη που εχω τραβηξει μεσα πως ειναι με ανοιχτο καπακι φαινονται οι λαμπες.στη τεταρτη δηλαδη και εκει πανω σε εκεινη τη πλευρα λεω να κολλησω.η στη απο κατω αλλα και εκει θα μου κρυβει το φως |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
για περιεγραψε το πιο καλα.ειδες απο που βγαινουν τα καλωδια για το ρευμα?η θα τα βγαλω απο εκει που βγαινουν και οι σωληνες του φιλτρου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
που φαίνεται το κάθετο τζάμι, έξω απο το κουτι που είναι οι λάμπες, το πλαι |
|
|||
|
|||
![]()
οκ και το π πως θα γινει?σε αυτη τη μικρη πλευρα?στην απο κατω φατσα με το νερο?η στα πλαγια οπως εχει τραβηχτει η τεταρτη φωτο?ξεχασα να σου πω οτι παραγγειλα ενα μετρο(δεν ηξερα καν πως ειναι) ολο το κουτι με τις λαμπες ειναι 85 ποντοι και ολο το ενυδρειο 100.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΕΝΤΟΤΑΙΝΙΑ | Akakios Miskos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 08-11-13 19:50 |
Ερώτηση για λεντοταινια | nasos_discus | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 12-05-13 17:31 |
φωτισμος με λεντοταινια!! | johnnyman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 02-08-12 21:27 |
λεντοταινια για γαριδοενυδρειο | ilias13 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-05-11 01:04 |