|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
το σφαλμα ηταν πως εβαλα σκετη χλωρινη, δεν την αραιωσα με νερο...
και δεν σου λεω και ποσες φορες πλυθηκε η αμμος, αλλα απ οτι φαινεται κραταει.. ![]() ------------------------- να ξαναρωτησω, υστερα απο ποση ωρα "δρα" το prime? λεω να του δωσω αυτο το περιθωριο, πριν το ξεστησω για δευτερη φορα...
Τριανταφυλλος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη _tm_ : 12-11-13 στις 17:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τόση χλωρίνη δεν θα δράσει ποτε, μη το ρισκάρεις |
|
|||
|
|||
![]()
απορια: αν την παρω την αμμο και την βρασω, θα φυγει η χλωρινη?
|
||||
|
||||
![]()
Θα φύγει αρκετή , κάνε ένα καλό ξέβγαλμα και τελευταίο το βράσιμο, με τη ζέστη το χλώριο εξατμίζεται, η χλωρίνη όμως δεν είναι καθαρό χλώριο συνήθως, έχει και άλλα πρόσθετα
|
|
|||
|
|||
![]()
επειδη θα αρχισω ξεστησιμο, δε φανταζομαι να υπαρχει κανα θεμα με τις πετρες που θα τις απλωσω στο μπαλκονι, ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
Τι θέμα να υπάρχει ? το μπαλκόνι σου να αντέχει και η χλωρίνη να μη σου χαλάσει τα μάρμαρα. Φίλε μου δεν θέλω να σε αποκαρδίσω αλλά εγω θα τα έπλενα όλα, ίσως να είμαι και υπερβολικός αλλα με την ιδεά και μόνο πως κάτι δεν θα πάει καλά θα το ξέστυνα και όλα καλό πλύσιμο, στην αρχή είσαι έτσι και αλλιώς
|
|
||||
|
||||
![]()
Πες μας τι ποσότητα (χοντρικά) χλωρίνης χρησιμοποίησες?
Την έριξες στον κουβά όπου έπλενες την άμμο? |
|
|||
|
|||
![]()
αδειασμα η αμμος σε λεκανη και ριξιμο χλωρινης ωστε να την καλυψει και πλυσιμο...
γυρω στα 4 λιτρα?? τωρα αδειαζω, θα βγαλω τις πετρες εξω και θα απλωσω την αμμο σε λεκανες να την αφησω να στεγνωσει..
|
||||
|
||||
![]()
Εριξες πολύ χλωρίνη τελικα, μόνο ο ήλιος σε τόση χλωρίνη δεν θα κάνει δουλεια, πολυ και καλο ξεβγαλμα πρωτα, και τις πέτρες και ξεβγαλμα και ολα τα υλικα του φίλτρου και το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
![]()
4 λίτρα βρε αθεόφοβε!
![]() Λοιπόν....τα πράγματα δεν είναι και τόσο τραγικά (ξανά βράσιμο, έκθεση στον ήλιο...) αλλά κατά τη γνώμη μου πρέπει να κάνεις σίγουρα 4-5 αλλαγές νερού και να βάλεις να δουλεύει μια αεραντλία ή το φίλτρο για 1-2 24ωρα και μετά μια καλή δόση Prime για σιγουριά. H απλή χλωρίνη είναι διάλυμα υποχλωριώδους νατρίου και με το αραίωμα με νερό, την ανατάραξη από το φίλτρο ή την αεραντλία, θα μετατραπεί σε αλάτι και νερό/οξυγόνο. ![]() *προσοχή ποτέ δεν βάζουμε αμμωνία σε διάλυμα που περιέχει χλώριο γιατί θα προκληθούν τοξικά αέρια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |