|
|
||||
|
||||
![]()
εγω εχω βαλει λεντοταινια RGB 50/50 !
πολυ καλος ο φωτισμος και μην ανυσηχεις και μεσα να πεσει δεν μασαει.. δν σταματαει καν να δουλευει!! ειχα ενα ατυχημα..και ξερω.. ανεβαζουν θερμοκρασια αρκετη(ελιωσε τη θερμοσιλικονη μετα απο 5-6 ωρες λειτουργιας!!) και σημερα μου ειπανε να τις κολλησω πανω σε αλουμινιο..λειτουργει σαν ψυκτρα και μετα το αλουμινιο στο καπακι!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Να παρεις και το τροφοδοτικο για την αντιστοιχη λεντοταινια.
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια η τα εχει παιξει το ebay η υπαρχουν και με 1 ευρω.ειναι δυνατον?στειλτε μου μια σελιδα και με λεντοταινια και με μετασχηματιστη
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι δεν παιρνεις απο εδω να τη δεις και απο κοντα να δουλευει και να κρινεις καλυτερα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.ebay.com/itm/1M-5050-RGB-...item53fbd1f852
μολις παραγγειλα αυτην...ξερω οτι δεν ειναι οτι καλυτερο για τα ψαρια,,,αλλα εχει και moonlight περα απο το λευκο χρωμα και ανεβαζεις και κατεβαζεις ενταση το φως.ειδα ενα ποστ που την εχουν παραγγειλει πολλα ατομα και ηταν ολοι ευχαριστημενοι |
|
||||
|
||||
![]()
Την ιδια εχω και γω!
Εμενα μου την εφεραν ετοιμη, η αδερφγ μου δουλευει σε ηλεκτρολογικα Κ μου φτιαξανε μια με 4 λωριδες γιατι το καπακι μου ειναι μικρο… Αυτη που παραγγειλες ειναι κομπλε! Αν διαβασα καλα το καπακι σου ειναι 85 ποντους. Η ταινια ειναι 1 μετρο… απλα κοψε την στο μεγεθος που θελεις… Την κοβεις αναμεσα σε 2 λεντ εχει μια ενδειξη για να τη κοψεις… Στο κοψιμο τυλιξε το καλα με ταινια η βαλε θρμοσιλικονη
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος | aponalto | Φωτισμός | 8 | 09-08-10 21:09 |
Φωτισμος | kwstas_original | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 23-08-09 04:49 |
φωτισμος | josephjuve | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-05-09 16:33 |
ΦΩΤΙΣΜΟΣ | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 25-04-09 12:18 |
Φωτισμος | Αλεξανδρος Κοντος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 11-10-07 22:51 |