|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κοιτα,ο σπυρος γνωριζει για τα ενυδρεια,οσα δεν θα γνωριζω εγω ουτε σε δεκα χρονια απο τωρα
![]() οποτε προσεχε που τα λες αυτα,γιατι οταν θα χρειαστεις κατι(ω μη γενοιτο),αμα σου πει "δεν γνωριζω δεν απαντω...χαχα",την εκατσες ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- και τα αποτελεσματα ποτε θα αρχισουν να φαινονται??γιατι παλι μετρησα τα ιδια....~0.20mg/L Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 10-11-13 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν λεει κατι αυτο απο μονο του.παρτη φορμα- ξερεις απο που-και κανε παρουσιαση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με αμμωνια ~0.20mg/L παθαινουν ζημια τα ψαρια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε ποιό τέστ μετράς?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ελευθερη αμμωνια εχω 0.008777513023388988 ![]() ------------------------- της API ![]() ------------------------- εχω προσθεσει sera toxivec και αυτο sera bio nitrivec Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη johnb : 11-11-13 στις 16:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
(εχω και χειροτερα)
Μια σωστη απαντηση τοτε στο ερωτημα μπορει να ειναι: δεν κανεις τιποτα
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελάχιστη (σε ώρα) λειτουργία του Co2 | manolis1976 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 25-02-09 00:15 |
Επιτέλους ΛΥΣΗ!! | AlexandraT | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 06-09-08 23:47 |
Υπαρχει Λυση??????? | ΜΑΝΟΣ-4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-11-05 21:11 |
δωστε μου λυση pls | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 10-05-05 19:31 |