|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε κι ένα μαύρο χαρτόνι από πίσω και αργότερα μπροστά από το φιλτροκούτι 1-2 crinum.
|
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα!
Απο φυτα, δηλαδη, αυτα τα 1-2 crinum ή να βαλω και τιποτε αλλο? Να πω, πως για τον βυθο χρειαστηκε λιγοτερη απο 25 κιλα αμμου (0,4-1mm)
|
||||
|
||||
![]()
Φυτά, αν δεν είσαι φανατικός "βιοτοπικάριος"
![]() Αυτά που υπάρχουν στη λίμνη αναφέρονται εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48448 αλλά στις παραμέτρους μας μπορούμε να βάλουμε Crinum calamistratum ή thaianum, ανούμπιες, βαλισνέριες, κρυπτοκορίνες κ.ά. Τα κρίνουμ που πρότεινα θα καλύψουν οπτικά το φίλτρο σου. |
|
|||
|
|||
![]()
οκ, κατανοητο, θα το εχω υπ οψιν μου!
απορια, γιατι με προβληματισε ενας φιλαρακος.. υπαρχει περιπτωση με την αμμο που εχω βαλει, να μην εχω καλη κυκλοφορια νερου μεσα της, με πιθανο αποτελεσμα την δημιουργια θηλακων με δηλητηριωδη αερια τα οποια μπορει να ελευθερωθουν με το σκαψιμο και να δημιουργησει προβλημα στους κατοικους του ενυδρειου (οταν με το καλο μπουν)?
|
||||
|
||||
![]()
Αν και τα ψάρια σου θα φροντίζουν να την ανακατεύουν καλά
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα!
Καθως εχει παρει το δρομο του, ορισμενες αποριες, πρακτικες κυριως.. να ριξω πρωτα prime να σιγουρευτω οτι απο χλωρινες ειμαστε καθαροι και υστερα να ξεκινησω να του ριχνω μεσα αμμωνια ή να αρχισω το στρωσιμο και οταν στρωσει, μετα την μεγαλη αλλαγη νερου, να ριξω το prime? Απο τροφη τωρα που ριχνω μια ματια, εχω σταμπαρει την Sera Flora.. Γνωμες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |