|
Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής Παράμετροι, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γέλασα γιατί θυμήθηκα τα δικά μου χάλια |
|
||||
|
||||
![]()
Το βασικοτερο ειναι οτι πρεπει να μελεταμε τι χρειαζονται τα ψαρια για να ζησουν αξιοπρεπως σε αιχμαλωσια.
Κι αυτο γινεται μονο αν μελεταμε το ψαρι ΠΡΙΝ το αγορασουμε. Οχι "τωρα παιδια το αγορασα, πεστε μου τι να κανω" Τι μπορεις να κανεις εκτος αυτων που εγραψα πιο πανω?
|
||||
|
||||
![]()
Κια τώρα χαρίζω ψάρια απο εδώ και από εκεί
------------------------- Και τώρα χωρίς πλάκα, φίλε Sirbiil τους τελευταίους 2 μήνες έχω χαρίσει 2 Pleco (15-17cm) 2 CAE 3 Χρυσόψαρα 4 Apple Snail 8 Zebra Danio 2 Botia Clown 4 Σκαλάρια 5 Γκαπυ και έχει και συνέχεια κατάλαβες γιατί γελασα ? ------------------------- Ξεχασα, εστησα και το μικρο για να βάλω τα άλλα 7 Γκαμπυ Οπως καταλαβαίνεις αυτο είναι και στεναχώρια αλλα και λεφτα πεταμένα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 08-11-13 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η χαρα του πετσοπα και του πτωχευμενου χομπιστα εισαι.
![]() (ααα ισως και του μονστερα που θελει τσαμπα ζωντανη τροφη για τα ψαρια του) ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ωραιες οι προτασεις σας. Και φυσικα δεν τις παιρνω ως καζουρα! Απλως δυσκολευομς να ανα αποφασησω ....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειχε και ενα καλο ή ιστορια, εκανα ενυδρειόφιλους μερικούς φίλους, μόνο που πλήρωσα εγω τα ψάρια τους
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση.....2μετρο ενυδρειο με σκαλαρια | karderinas33 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 59 | 26-01-11 16:34 |
Τα σκαλαρια μου | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-11-10 20:20 |
ενυδρειο με σκαλαρια | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 01-03-10 14:56 |
Σκαλαρια για αρχη | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 13-08-09 10:27 |
Σκαλαρια | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-11-07 00:03 |