|
Γενικά περί Κεντρικής Αμερικής Παράμετροι, κοινά είδη |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δωσε μου μια ιδεα τουλαχιστον να ταιριαξω το μαχαιροψαρο με κανα αλλο ψαρακι μεχρι να δω τι θα κανω με την παρτι του!!!
![]() ------------------------- ...θα μεινω με το ενυδρειο αδειο!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sirbill : 08-11-13 στις 18:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ήσουνα κοντα όμως σου πούλαγα τα σκαλάρια μου αλλα μετα την απόμακρυνση του ταμείου ουδεν λάθος αναγνωρίζεται. χαχαχχα Σε πειράζω ε. Είναι πολυ τσαμπουκάδες τα σκαλάρια μου και γενικότερα τα σκαλάρια, δεν είναι Λούλες |
|
|||
|
|||
![]()
!!Στο αλλο ενυδρειο που εχω εχω guppies και τωρα θα θελα κατι αλλο αλλα με δυσκολευουν τα ψαρακια!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου πιστεύω ότι πρέπει να αποφασίσεις να αποχωριστείς το μαχαιρόψαρο αφού δεν μπορείς να του προσφέρεις αυτά που χρειάζεται.
Για το ενυδρείο σου μπορείς αν θέλεις να ζητήσεις προτάσεις (και υπάρχουν πάρα πολλές) για το τι ψάρια μπορείς να φιλοξενήσεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με τα γκαπυ εχεις το μαχαιροψαρο?
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρον ναι και ειναι μια χαρα! (6-7 εκ ακομα)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ειναι μικρο ακομα και φυσικα ειναι μια χαρα αφου εχει και ζωντανη τροφη το βραδι με κλειστα τα φωτα
![]() Μαλλον πρεπει να αναζητησεις μερικες πληροφοριες για το ψαρι
|
|||
|
|||
![]()
Τα εχω δει και για αυτο θελω να το μεταφερω στο καινουργιο. Υπαρχει παντα μια διαφορα στο τι ειναι το τελειο και τι ειναι το εφικτο..Ως τωρα μιλατε για το τελειο χωρις να μου λετε για το εφικτο!!Το να το δωσω τωρα ειναι δυσκολο γιατι εδω που βρισκομε δεν εχω καποιον να του προσφερει καλυτερο περιβαλλον προς το παρον!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση.....2μετρο ενυδρειο με σκαλαρια | karderinas33 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 59 | 26-01-11 16:34 |
Τα σκαλαρια μου | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 01-11-10 20:20 |
ενυδρειο με σκαλαρια | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 10 | 01-03-10 14:56 |
Σκαλαρια για αρχη | Δημητρης89 | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 13-08-09 10:27 |
Σκαλαρια | galisgsxr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 22-11-07 00:03 |