|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ψάρια θέλουν άμμο.
Για να την μετακινούν όταν φτιάχνουν την περιοχή ζευγαρώματος, για να καθαρίζουν (?) τα βράγχια τους την καταπίνουν και την περνάνε από 'κει, την βάζουν στο στόμα ψάχνοντας για τροφή κλπ. Με το χαλίκι ίσως και να τραυματιστούν και τελοσπάντων δεν το γουστάρουν γιατί δεν υπάρχει στον βιότοπο τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
****πιπέρι ο τιγρης, κατασταση...
![]() εχουμε κανα τροπο να τριψω το χαλικι σε αμμο, μην παει χαμενο τοσο πλυσιμο και βρασιμο?
|
||||
|
||||
![]()
ναι....βάλτο σε γουδί και σε κάνα χρόνο θα το κάνεις άμμο
![]() Αφού δεν μας ακούς απ' την αρχή που σου λέμε πάρε άμμο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν αυτοσχεδιασα... αμμο με κοκκομετρια 2-3 ζητησα...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
η κοκκομετρία της άμμου λογικά πρέπει να είναι κάτω από 0,5-0,3 mm.
2-3 mm δεν είναι άμμος |
|
|||
|
|||
![]()
κι ομως, ακομη και στην αποδειξη που μου εδωσε η περιγραφη αυτου που πηρα ειναι αμμος χαλαζιακη 2-3mm !!
![]() Τελος παντων, θα παω να παρω αμμο ψιλη και βουρ παλι πλυσιμο και βρασιμο! Καλημεριζω!
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα!
αντικατασταση χαλικιου με αμμο και προσθηκη μερικων ακομη νταμαριων (εχω και μερικες ακομη, ισως συμπληρωσω στην αριστερη ντανα.. η αμμος περαστηκε με χλωρινη και οσο και αν ξεπλυθηκε εχει κρατησει αρκετη.. πως μπορω να την ξεφορτωθω? (τη χλωρινη...)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οι ταγκανίκες μου πάντως δεν το κάνουν, σκάβουν και το φτύνουν όλο από το στόμα. σε βιντεάκια έχω δει κάποια είδη που ζουν σε αμμουδέρες να το κάνουν, πχ Xenotilapia ornatipinnis. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() πιστεύω ότι το κάνουν περισσότερο αναζητώντας τροφή αλλά εικάζεται ότι ίσως έτσι απομακρύνουν ενοχλητικά παράσιτα (όπως όταν τρίβονται καμιά φορά στην άμμο). Και έχεις δίκιο, δεν το κάνουν όλα τα είδη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Co2 Χρειαζομαι? | boutas ski | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 26-04-13 10:31 |
τι χρειαζομαι | kostas_pana | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 17-12-09 16:03 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.. | dimitris1986 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-10-09 18:39 |
χρειαζομαι υποστρωμα? | Dimi | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 26-08-07 21:25 |
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ? | pchrisovergis | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 11-01-07 17:07 |