|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αααα!! Εδώ έχεις φτιάξει τρελό σκηνικό λέμε
![]() ![]() Και εις ανώτερα φίλε μου, άντε να παίρνουμε κι εμείς ιδέες! |
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστω Πανο το ιδιο ενυδρειο εχουμε. προσπαθησα να εκμεταλευτω το υψος οσο μπορω γιατι δεν ηθελα στεμς φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Βάλε και φωτογραφίες από την μπροστινή πλευρά του ενυδρείου σου να το θαυμάσουμε! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο φίλε μου, πραγματικά δεν έχω λόγια!!
![]() Να σε ρωτήσω.. το moss wall στο πίσω τζάμι του ενυδρείου με ποιο τρόπο το στερέωσες? |
|
||||
|
||||
![]()
αριστερα εχω 2 κομματια.
το καθε ενα εχει μπρος πισω διχτυ/πλεγμα και αναμεσα η μοςς και ειναι κολλημενα με 2 βεντουζες.! στα δεξια ειναι ολοκληρο κομματι ξυλο με βεντουζα που σκεπαστηκε ολοκληρο και αυτο με μοςς. τα 2 μικροτερα κλαδακια αριστερα και στη μεση ειναι και αυτα με βεντουζες και εχουν riccia. δεν μπορουν να φανουν πολλες λεπτομερειες οι φωτο ειναι απο κινητο.. η επιφανεια πισω απο τις πετρες ειναι ολοκληρη σκεπασμενη με πελια + την τριπαρτιτα που τα εχει καβαλησει ολα! μετα η αλλαγη που εγινε τελευταια ειναι η μεγαλη ριζα που ειναι και αυτη καλυμενη με κριστμαςς, πηγε πισω κολλησε στο τζαμι ωστε να εχω τον χωρο μπροστα απο αυτην. και τελος η πετρα δεξια πανω απο τη ριζα ξεχωριζει γιατι ειναι καινουρια και σε αυτην θα μπει fissidens.! αυτααα!!! ![]() ![]() τωρα για τον βυθο δε ξερω! για γρασιδι δεν εχω επαρκη φωτισμο. μαλλον θα μπει απο καμια μικρη πετρα με καποια μοςς παλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Aαααα, οι μπυρες θα γινουν πιο συντομα βλεπω!
![]() Ασχολιαστο Μπαμπη!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σε λεω...γαριδοκατασταση | TSORBAS | Γαρίδες | 17 | 21-04-10 11:46 |