|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο ελεγα να κανω στην αρχη για να μην κοβω τις παλιες σιληκονες!Αλλα επειδη το παω για αλλο σκοπο το ενυδρειο αισθητικα θα ηταν χαλια!Και σε ενα φυτεμενο σιγουρα δεν θες να φαινονται!
Βασικος σκοπος παντα ειναι να πιανουν τα χερια σου και να μπορεις να το κανεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Και γιατι δεν πηρες μαυρες με την μια?
|
|||
|
|||
![]()
παιδια ευχαριστω για ολα
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχουν, πρέπει να κάνεις ειδική παραγγελία για ηλεκτροστατική βαφή κα θα κοστίσει ο κούκος αιδονι για 1-2 βεργες
|
|
||||
|
||||
![]()
Πλακα με κανεις τωρα ετσι?
10 ευρω εχει εδω η λευκη 6 μετρα και στην κοβουν οπως θες! 14 ευρω εχει η μαυρη,vegge,ασημι,μπεζ και κατι αλλα χρωματα σε απομημηση ξυλου! Στα κοβουν παιρνεις και το υπολοιπο για την αποθηκη!
|
||||
|
||||
![]()
Ρώτησα και έτσι μου είπαν, ότι θέλει ο καθένας πουλάει, δυστυχώς. Εγώ πήρα 3 Ευρώ τα 5 μέτρα 25mm Χ 25mm και δεν μου την κόβουν. την έκοψα εγώ
|
|
||||
|
||||
![]()
Θανάση διευκρίνισε τους να μην είναι μπαγιάτικες. Πιστεύω πως μετά από τους 6 μήνες στην συσκευασία η σιλικόνη είναι άχρηστη. Τα υπόλοιπα για τις μάρκες είναι Χες@@@ ψηλά και αγνάντεψε. Παίρνω σιλικόνη με τρία ευρο, ελληνική και κάνει θαύματα Το ίδιο εργοστάσιο συσκευάζει και άλλες 6 μάρκες πολύ ποιο ακριβές.
|
||||
|
||||
![]()
Ελεος!ΜΑλλον εκει κατω οι μαστορες και τα μαγαζια ειναι αλλου επιπεδου και πουλαν σε αλλες χρονικες περιοδους
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σιλικονη JBL | harmasn | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 15-12-12 22:51 |
Ερωτηση για σιλικονη | commandersotos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-10-12 00:24 |
σιλικονη..? | amanatidis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 05-01-11 13:51 |
Ερωτηση σιλικονη | kokos125 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 02-02-10 18:35 |
Ερωτηση για σιλικονη? | vlu | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-06-03 22:21 |