|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
τα botia μου ειπε το παλικαρι που μου τα εδωσε οτι καθαριζουν οση τροφη παει πισω απο πετρες ωστε να μην εχω προβλημα με αμμωνια μιας και ειναι πολυ ευκινητα ψαρακια.....τα μικρα labido θα φυγουν και θα μεινει μονο το ζευγαρι μαζι με τα demasoni οποτε θελω να πιστευω οτι θα ειμαι οριακα με τα λιτρα..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpouzos : 04-11-13 στις 13:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα μια ερωτηση και προς το παλικαρι που σου τα εδωσε Ειναι δηλαδη και οι κλοουν ψαρια-καθαριστες τωρα?Μηπως σου ειπε οτι γινονται και πολυ μεγαλα ψαρια και οτι ζουν σε τελειος διαφορετικες παραμετρους νερου και στην αλλη ακρη της γης απο εκει που ζουν οι κιχλιδες σου?
|
||||
|
||||
![]()
Επισης εκτος του οτι ειναι κοπαδοψαρα (6+ ατομα) και γινονται 40 εκ, ειπε οτι κι αυτα χεζουν και παραγουν αμμωνια και μαλιστα περισσοτερη απο τις αφρικανες?
Tο οτι εχουν αλλες διατροφικες αναγκες? Οτι θελουν περισσοτερη πρωτεινη (που τα κανει να παραγουν περισσοτερη αμμωνια, απο οτι τα ψαρια που τρεφονται με φυτικη τροφη)? Φυσικα δεν σου λεω να ακουληθησεις τις προτασεις. Δεν το εκανες ουτε πριν αλλωστε. Δικο σου ειναι το ενυδρειο. Εσυ θα καθαρισεις οτι και να γινει. Εμεις εδω απλα γραφουμε γενικα για οποιον διαβαζει και θελει να αποφυγει προβληματα.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιτελους ετοιμο!! 110 λιτρα | zweet | Malawi | 21 | 12-11-10 21:28 |
ετοιμο και το δευτερο... επιτελους.. | nikolas678 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 04-05-08 09:37 |
επιτελους ετοιμο το 10λιτρο! | Mariel | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 20-06-06 01:09 |
3500 λιτρα .......επιτελους......ετοιμο. | jojo | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-12-05 22:47 |