|
|
||||
|
||||
![]()
Με μια πρωτη ματια, αν εξαιρεσεις καποιες πετρες στα δεξια που φαινονται επιφοβες, μια χαρα δειχνει. Αλλα τα φαινομενα μπορει να απατουν. Μπορει να εχεις βαλει καμια Frontoza μεσα και να μη φαινεται
![]() Α! Καλα ξεμπερδεματα με τον Κλεοβουλο τωρα! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Διαστάσεις:100*40*30
Όγκος:120 Κατηγορία:κιχλιδες Φυτά:ανουμπια Ψάρια / Άλλα είδη:demasoni-labidochromis Διακοσμητικά υλικά:ασβεστολιθικες πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο Φωτισμός:φθωριου 30w και blue led Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες και βραδυ moon light Φιλτράρισμα:2 εσωτερικα Θερμοστάτης:eihem 150w Λίπανση:τι ειναι αυτο; Παροχή CO2:ναι Παράμετροι: pH:8,2 Γενική σκληρότητα (GH):δεν εχω Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):δεν εχω Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):δεν εχω Νιτρικά (ΝΟ3):0 Αλλαγές νερού:1 φορα την βδομαδα 25% Θερμοκρασία:26 Άλλες πληροφορίες: Φωτογραφία: Αυτα εχω Κλεοβουλε ξερω οτι ειναι μικρο το ενυδρειο μου αλλα το μπατζετ μεχρι εκει εφτασε! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι οντως αρκετα μικρο για malawi. Θα μπορουσες να βαλεις tanganyika, οπου μπορεις να βρεις πολλα ψαρια που θα ηταν ανετα σε αυτα τα λιτρα.
Τα υπολοιπα ο Κλεοβουλος, αλλα το ενυδρειο το εχεις στρωσει καπως? Τα μηδενικα νιτρικα με φοβιζουν λιγο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα demasoni θεωρουντε αρκετα επιθετικα ψαρια. Ποσο μαλλον σε λιγα λιτρα.
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν παιδιά για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου.
Ξέρω οτι τα demasoni και γενικά τα malawi θέλουν περισότερα λίτρα. Ξέρω επεισης οτι τα demasoni ειναι επιθετικα ψαρια αλλα κατά τη γνωμη μου ειναι οι πιο όμορφες κιχλίδες.Εχω παθει έρωτα με τα demasoni. Οι συμβουλές σας για μένα είναι αποδεκτές γι αυτο γραφτηκα και στο φορουμ αλλωστε για να μάθω. Δυστυχως το μπατζετ μου εφτανε μεχρι εκεί.Ήθελα ενα ενυδρειο που να εχει ψαρια και να τα γουσταρω τρελά. Τους αστακούς για παραδειγμα βλέπε παραπάνω και αφού καταλαβα οτι τα πεδευω τα ζωντανά , τους πούλησα.Φυσικά τις κιχλίδες δεν θέλω να τις πεδεύω γί΄αυτό και προσπαθώ να κάνω οσο το δυνατό καλύτερο το μικρό ενυδρείο γι αυτες. Μπήκα σε ενα χόμπυ που πραγματικά το γουσταρω πολύ.Μέσα σε 2 μήνες που ασχολούμε διάβασα πάρα πολλά και ακόμη διαβαζω. Όσο καιρό έστηνα το ενυδρειο ήτανε λες και επαιζα TETRIS μέχρι να καταλήξω που θα βάλω την κάθε πέτρα. Τα ταγκανίκα που ανέφερε ο φίλος παραπάνω , δεν μου άρεσαν και έτσι αποφασησα να βαλω ψάρια που θα τα γουστάρω και θα τα φροντίζω! Δεν ξερω ηλικίες εδω μέσα , αλλα εγω είμαι σε μία ηλικία που τη λέξη ¨πρέπει ¨ την έχω κάνει ¨ ΘΕΛΩ ¨. Ειμαι τόσο ενθουσιασμένος με το χόμπυ που η επόμενη κινηση θα είναι θαλασσινο! Γι αυτό θέλω τη γνώμη σας , τις συμβουλές σας τα κραξηματά σας για να κάνω οτι μπορω καλυτερο για τα ψάρια και το ενυδρειο που εχω. Συγνωμη για την Ξανθοπουλίστικη και μεγάλη εκθεση μου , αλλα σαν καινουργιος στο φόρουμ ήθελα να σας δείξω τη θέλω και αν φτάνω το σωστό. Φιλικά PPK |
|
||||
|
||||
![]()
Αποψεις λεμε και εμεις, για την καλυτερη διαβιωση των ψαριων. Και εγω θα ηθελα να εχω και ενα puffer 50 εκατοστων στο σπιτι μου, αλλα τα οικονομικα μου επιτρεπουν να εχω μονο των 2.5 και μικρο ενυδρειο.
Δεν εμεινες σε ενα ερωτημα μου, ομως. Το ενυδρειο το εστησες καπως? Τα μηδενικα νιτρικα δεν μου φαινονται και πολυ καλα, ποσο μαλλον σε μη φυτεμενο ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο το έστρωσα για 15 ημέρες και μετα σιγά σιγά εβαζα απο ένα ψάρι καθε μερα.
Μπόρει να κάνω λάθος με τα νιτρικα. Έχω ενα τεστ που γράφει No2 nitrite στο οποίο εχω 0 Εχω ενα αλλο που γραφει Nh4 ammοnia στο οποιο εχω 0 Αύτα εχω και το ph |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω φτιάξει ενα 3d buckground και θέλω να το βάψω.
Υπάρχει χρώμα μη τοξικό και υδρόβειο; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεος στο χομπυ..! | MixalisS | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 10-05-12 00:48 |
νεος στο χομπυ | tomcc | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 19-04-12 20:47 |
Νεος στο χομπυ!!! | Gianniskaz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-05-09 16:30 |
νεος στο χομπυ | poseidonbc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 16-03-07 04:04 |