|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
πως ανεβαζω μια φωτο να δεις??
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ανούμπια δεν φυτεύετε, απλα τη δένεις με κάτι, πετονιά ας πούμε σε ένα ξύλο ή σε μία πέτρα, όταν μεγαλώσει θα αγκαλιάσει το αντικείμενο που την έβαλες και θα μείνει εκεί, οι ρίζες της ανούμπιας σαπίζουν αν της καλύψεις με άμμο ή χαλίκι
δες εδώ http://www.infopez.com/users/juan/An..._02Ene2008.jpg http://produto.mercadolivre.com.br/M...bia-nanas--_JM |
|
|||
|
|||
![]()
ναι αλλα το φυτο στη μεση που εχω ειναι ανουμπια???μπορεις να διακρινεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ειναι ανουμπια αυτο το φυτο στην μεση
|
|
||||
|
||||
![]()
Για Ludwigia μου θυμίζει το μεγάλο φυτό στη μέση, δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, μια καλύτερη φωτογραφία από κοντά θα βοηθούσε φανταζομαι
|
|
||||
|
||||
![]()
Για Ludwigia repens μου μοιάζει, anubia με τίποτα, αυτό το φυτεύεις κανονικα, στο είπαμε αυτό γιατι μας είπες anubia
|
|
|||
|
|||
![]()
ενταξει ρε παιδες δε σας εβρισα δεν ξερ και ρωταω....ολα τα εχω φυτεμενα δηλαδη εκτος απο το κερατοφυλλο στη γωνια επανω και τελος δεν ριχνω καθολου λιπασμα?τιποτα?και τα φυτα που μου εδωσαν δεν εχουν υψηλες απαιτησεις ετσι??
------------------------- οντως τωρα που ειδα την φωτο στο google αυτο ειναι....καλο φαινειται αλλα μαλλον ζηταει πολλα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη puntakias22 : 02-11-13 στις 16:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- το Ludwigia repens είναι εύκολο φυτο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 02-11-13 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
οταν αρχιζω να βαζω...δηλαδη ποτε?σε ενα μηνα?οτι δεν εχει πιασει απο τα φυτα σε ενα μηνα το βγαζω ετσι?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συντήρηση κλαδεματων.. | jimbit22 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 10-07-13 21:51 |
ειναι ο αραωνιτης μετα απο 5 μηνες ζωντανος μεσα στη σφραγισμενη συσκυασια? | ilias13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-06-12 09:28 |