|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις σκεφτεί κάτι με μελαμίνη ή βακελίτη και να μονώσεις μόνο τις ενώσεις ?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοω να είναι νοβοπαν με μελαμίνη ή βακελίτη και να μονώσεις τα κοψίματα και τις ενώσεις μόνο με σιλικόνι. δεν θα χρειαστείς να μονώσεις το ξύλο, με έχει εντυπωσιάσει αυτή η κατασκευή http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=47539
ριχτη της μια ματιά |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω το μέσα να εχει μαυρο χρώμα σαν μονωση απο μεσα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαύρη μελαμίνη ή βακελίτης και μαύρη σιλικόνη στις ενώσεις, αυτό είναι το εύκολο
------------------------- Θα με ήθελα να ακούσω και τη γνώμη ξυλουργών όπως και εσύ νομίζω, γιατι κάτι τέτοιο λύνει το θέμα της υγρομόνωσης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-10-13 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει ενα υγρο λαστιχο..δεν μπορω να το βρω ομως....το περνας μεσα και εισαι κομπλε...αν το βρεις φυσικα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τα δοκάρια εξαρτάται απο τις διαστάσεις, το post που είπα πριν είναι 2,5 μέτρα με 4αρι πάγκο κουζίνας χωρίς δοκάρια, για 60 λίτρα μόνο νομίζω πως δεν χρειάζεται, οι ξυλουργοί μπορουν να μας το επιβεβαιώσουν Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-10-13 στις 21:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γενικές ιδέες είναι αυτα, χρειάζονατι και άλλες λεπτομέρεις, εξωτερικα στις ενώσεις μπορείς να βιδώσεις γωνίες αλλουμινίου καθώς και μπροστα για να στηρίξεις το τζάμι
------------------------- Για θυμήσου που το είδες Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 31-10-13 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ουσιαστικα εγω δηλαδη πρεπει να κανω το σχήμα του ενυδρείου με το ξυλο να τα ενόσω με βίδες απο εξω και με σιλικόνη μεσα μετα να βαλω εκει που θα μπει το τζαμι σιλικόνη. διαβασα κατι για δοκαρια και τετοια τι ...???
|
|
|||
|
|||
![]()
Ποσο περιπου είναι η τιμη της Μελανινης , του Βακελίτη και της εποξικής ρητίνης ...??
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω ακόμα κάτι για τιμές, είπες πως ο πατέρας σου είναι ξυλουργός, μπορείς να μάθεις ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μάλλον παρεξήγηση!! | amerikanos | Γλυκό νερό - Γενικά | 44 | 20-03-08 18:40 |
Κόντρες σε ξύλινο ενυδρείο;;; | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 04-12-06 11:04 |
νέο ξύλινο καπάκι για το ενυδρείο | CENTAUR | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 17-01-06 21:06 |
Σχέδια Γωνιακό Ξύλινο Ενυδρείο 260lt | jpatou | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 16-02-05 00:56 |
Ξύλινο Ενυδρείο | johnny98130 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 16-10-04 15:36 |