|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χέλια θέλουν μεγάλο ενυδρείο, θα σου πρότεινα πάνω από 350 lt και να έχει και μήκος, πάνω από 1,20 λόγω του ότι μεγαλώνουν πολύ και θέλουν χώρο για να κινούνται.
Θέλουν κρυψώνες οποσδήποτε γιατί εκεί θα βρίσκονται όλη την ημέρα, διαφορετικά θέλουν άμμο ή ψιλό χαλίκι για να κρύβονται μέσα. Είναι πολύ εντυπωσιακά ψάρια και ιδιαίτερα, δεν θα τα δεις να κολυμπάνε όπως τα άλλα ψάρια αλλά κρύβονται συνέχεια. Το ταϊσμα είναι δύσκολο όταν υπάρχουν και άλλα ψάρια μέσα στο ενυδρείο, δεν θα προλαβαίνουν να φάνε και έτσι θα πρέπει να τα ταϊζεις στο στόμα. Από φαγητό τώρα εκτός από γαιωσκόληκα δύσκολα να δώσεις άλλο, εγώ δεν το έχω καταφέρει ακόμα και είναι κοντά ίσως και λίγο μεγαλύτερο από 50 πόντους το δικό μου, ελπίζω μεγαλώνοντας να φάει και κάτι άλλο. Πάντως όταν κυκλοφορεί μέσα στο ενυδρείο το χαζεύουν όλοι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες nio1981 !
Ποιά χέλια σ' ενδιαφέρουν? |
|
|||
|
|||
![]() δεν εχω ιδεα.δεν εχω βρει και σε καποιο πετ να πουλανε να δω τι θελουν κλπ.ξαναλεω το εψαξα στο σαιτ που αναφερω στην αρχη αλλα ειναι λιγο χαοτικη η κατασταση αν δεν ξερεις τι να κοιταξεις.αν εχει κανενας καποιο λινκ να με κατατοπησει θα το εκτιμούσα. το ξερω οτι δεν ειναι καταλληλο το ενυδρειο για αυτο που εννοουμε ολοι <χελι> απλα αναρωτιεμαι αν υπαρχουν μικροτερα η καποια που δεν μεγαλωνουν πολυ ωστε το ταπεινο μου 150ρι (με μικρο μηκος ομως) να τα φιλοξενήσει με ασφαλεια συμφωνω απολυτα.ειναι υπεροχα ζωα και κατα καποιο τροπο πολυ ομορφα... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χελια σαλιγκαρια | ΝΙΚΟΣ ΠΑΟΚ | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 09-11-10 14:28 |
χελια..... | katamagias | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 17-08-09 18:14 |
ελλαχιστα λίτρα γεννηστρας | Steve | Δίσκοι | 8 | 28-10-07 18:03 |