|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς το δέχτηκες
![]() Στα είπαν ήδη, ας τα πω κι εγώ! Κάντο ζούγκλα. Γιατί να μην το κάνεις άμεσα και να πρέπει να περιμένεις Βάλε μια αγγελία για εύκολα φυτά και γέμισε το. Σε λίγες μέρες θα αρχίσει να σου γκρινιάζει (ο μονομάχος) αν δεν "πνίξεις" στα φυτά το ενυδρείο!!! Τις καρύδες... ![]() ![]() ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
τι πάθατε ολοι με τις καρύδες?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποιοι όλοι? Εγώ κι ο Δημήτρης
![]() Εγώ προσωπικά τις προτιμώ στα γαριδάδικα
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο το ενυδρειο!
![]() να γραψω κιεγω τα ιδια ![]() οι καρυδες δεν θα με ενοχλουσανε στο ματι αν δεν ητανε στημενες σαν σπιτακια.αν παρεις κανα δυο ακομα,τις σπασεις και τις πεταξεις ολες μεσα πιο "ατημελητα",μαλον θα δειξουνε πιο ομορφα.χρειαζεται και τα φυτα και τα φυλλα ομως. υ.γ 1)στο βυθο τι υλικο εχεις βαλει?μου αρεσει το χρωμα του. 2) τη σταθμη μπορεις να την ανεβασεις κιαλλο,υπαρχει περιθωριο.και μενει και κενο με αερα απο πανω για το ψαρι.εκτος απτο οτι χανεις λιτρα χωρις λογο,το νερο θα σου αφησει ασχημα σημαδια εκει και ειναι φατσα καρτα το σημειο. αν βγαλεις καπακι και βαλεις πολλα φυτα επιφανειας,αλλαζει το θεμα. για αρχη παντως καλα εισαι.σιγα σιγα διαβαζοντας θα παρεις κιαλλες ιδεες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο ολα τα υπολοιπα στα ειπαν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους σας που ειστε κοντα μου και με τα κακα και με τα καλα..
![]() ![]() ------------------------- ειναι 90 λιτρα....οσο για αλλες θηλυκιες δεν νομιζω να γινουν δεκτες απο τον μονομαχο μου αν κρινω απο το κυνηγητο που εριχνε στην αλλη....επισης εχω τσεκαρει ενα ενυδρειο καινουριο με 180 λιτρα....ισωςνα υπαρχει και συνεχεια απο βασιλεια....υπαρχουν ιπποκαμποι γλυκου νερου?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη afroditoula : 30-10-13 στις 04:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν το ενυδρειο εχει πυκνη βλαστηση οι θυληκες θα βρισκουν καταφυγιο και δεν θα εχουν συνεχεια το κυνηγητο του αρσενικου.
|
|