|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ξερεις νομιζω πως οσο περισσοτερο ξεφευγουμε απτα "απλα" ενυδρεια και κανουμε πιο ψαγμενα πραγματα,τοσο πιο πολλα "παραξενα" και καινουρια θα βλεπουμε. μαρεσει πολυ το ενυδρειο οπως τοχεις κανει.θαθελα λιγο πιο σκουρο νερο,αλλα ειναι και κολλημα δικο μου αυτο ![]() παντως με καθε νεο ενυδρειο που στηνεται ετσι βιοτοπικα,νομιζω το προχωραμε το χομπι σιγα σιγα.καποιος που παρακολουθει δηλαδη τα θεματα,μπορει να δει οτι υπαρχει "εξελιξη".δε στεκομαστε μονο στα 5 τζαμια με 4-5 φυτα δηλαδη,τα τελευταια δυο χρονια νομιζω τοχουμε προχωρησει το θεμα αρκετα.τωρα στηνει και ο γιωργος παλουνταριουμ,ειναι αλλο ενα μικρο βημα.κατι θα μαθουμε και απαυτο. θα στησω κιεγω ενα μαλον μεσα στον επομενο μηνα με μονομαχο ![]() και παει λεγοντας ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γεγονος οτι θελει να το σκουρινω λιγο ακομα.οταν ερθω αθηνα θα παρω κανα καινουργιο μοπανι να ριξω μεσα....
|
||||
|
||||
![]()
Για να το σκουρίνεις μπορείς να βάλεις τύρφη ή φύλλα catappa με τα οποία χαμηλώνεις και το pH
|
||||
|
||||
![]()
τα παραπανω που αναφερεις τα χρησιμοποιω ετσι κι αλλιως εξ αρχης αλλα σαν το χρωμα που δινει το καινουργιο ξυλο τιποτε αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
πανέμορφο κι αυτό το παρακολουθώ από την αρχή το θέμα σου !!!
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο σου είναι πολύ όμορφο και 'φυσικό' και συνεχώς βελτιώνεται.
Παράθεση:
Έχω μπει κι εγώ σ'αυτό το τρυπάκι και η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα ξαναστήσω ενυδρείο με καπάκι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
την καλυτερη δουλεια θα κανεις!οσο καιρο ασχολουμαι,πιο πολυ απολα ευχαριστηθηκα με τους μονομαχους στη λιμνη.και δεν τους εβλεπα κιολας!σκεψου να τους εβλεπα
![]() αντε ξεκινα κιεσυ και κανε και καμια παρουσιαση να δουμε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιός δε θα ευχαριστιόταν τέτοια λίμνη?
Έχω κάνει παρουσίαση, βέβαια δεν έχω μονομάχους (ακόμα ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=59689
|
||||
|
||||
![]()
ναιιι τοχω δει αυτο,τα σπαει
![]() νομιζα ησουνα και για μονομαχοενυδρειο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μου εδωσες τρελη ιδεα τωρα,αλλα θα πρεπει να τη μελετησω πρωτα γιατι προβλεπω παντοφλα απο τη γυναικα......
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ολοι τα ιδια προβληματα εχουνε σαυτο το χομπι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
Μονομαχοενυδρειο | giannikas | Bettas | 3 | 22-10-09 17:20 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
-Μονομαχοενυδρειο | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 06-10-08 12:16 |