|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω σχολιασει ολα τα Ελληνικα...
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν αναρτηθεί κάπου τα σχόλια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Στον πινακα με τα ενυδρεια στα δεξια.
Ανεβαινουν σιγα σιγα ανα κριτη...
|
||||
|
||||
![]()
Τα συγχαρητήρια μου στους συμμετάσχοντες...
![]() Γενικά είχαμε καλή συμμετοχή... Δεν μου άρεσε ο διαγωνισμός αυτός... εγώ απο την μεριά μου απλά έβαλα την συμμετοχή μου με μια παλιά φώτο που ειχα αναρτήσει στο φόρουμ , δεν μου άρεσε γιατί δεν σχολιάζουν... ![]() Και κλασικα στα φυτεμενα δεν διαχωρίζουν τα ενυδρεία με φυτά με το aquascaping στεριάς... |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια σε όλους κι από μένα
Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην περίμενε τα σχόλια των κριτών.. Ντίμη σ' ευχαριστούμε για το χρόνο που διέθεσες για να σχολιάσεις τα ενυδρεία μας!
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο σε ολους οσους συμμετείχαν!!
![]() Πολυ καλές θεσεις η Ελλαδα ... εχω ενθουσιαστει!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια σε ολους
![]() Σχετικά με τα φυτεμενα...δεν μπορω να καταλάβω τη λογική να επιβραβευουν 'στεριες' μέσα σε ενυδρεια Δάση & άγρια δύση στις πρώτες θέσεις!!!!!! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-01-11 16:46 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |