|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο μπρος πισω θεμα δεν θαχεις, στο δεξια αριστερα επισης. Αυτ που λεει ο ρασαφαρι και εγω ειναι βασικο καιαρετο, κατατη γνωμη μου παντα. Μια πλακα ξυινη αναεσα σε επιπλο και ενυδρειο και τελος, και απο πισω αν εχει απλ αυτο τ ψευτοξυλο 1χίιοστο παχος, μια κοντρα πατωμα μεχρι πανω και τελος. Μονο και μονο απτα ραφια το επιπλο ειναι δεμενο, αν βγαλεις ας πουμε ολα τα ραφια τωρα οπως ειναι, θα δεις οτι θα μπαλαντζαρει πολυ πιο ευκολα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν μπορώ να κάνω το ενυδρείο μου βιώσιμο με τίποτα... | despina77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 34 | 03-12-12 22:55 |
Πώς να στήσω ένα ήδη χρησιμοποιημένο ενυδρείο? | zZAnubiazZ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 03-06-12 11:40 |
Τι να στήσω? | mikrosaquaristas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-04-09 23:06 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |