|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλά σκεφτόμουν αν έδινα στο ενυδρείο 90 μήκος 40 πλάτος και 20 ύψος δεν θα έφτανε τα 80 λίτρα και δεν θα ήταν πιο σίγουρο αφού θα πατούσε σε όλο το έπιπλο?? |
|
|||
|
|||
![]()
Το πας λίγο ανάποδα νομίζω. . .
Δεν προσαρμόζουμε το ενυδρείο στο έπιπλο αλλά το έπιπλο σε αυτό!! Νομίζω πως σου έδωσα μια φτηνή και ευκολη λύση εφόσον δεν θες να μπλέξεις με κατασκευές . . . Από εκεί και πέρα 20cm ύψος ενυδρείου,χωρίς να είμαι ειδικός,δεν νομίζω να είναι καλή ιδέα . . . |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εμεις τι να σου πουμε?Βαλτο και θα αντεξει?Και αν δεν αντεξει θα μας πεις πως σε πηραμε και στο λαιμο μας.Εγω ειμαι της αποψης οταν καταπιανομαι με κατι να το κανω οσο γινεται καλυτερο οτι και αν ειναι αυτο και μεχρι εκει που πιανει το μυαλο, τα χερια και η τσεπη μου. Σου εφερα ενα παραδειγμα τι εκανα εγω με λιγα χρηματα αλλα χωρις ρισκο |
|
||||
|
||||
![]()
Ok παιδιια σας ευχαριστώ πολυ ολους!!
θα δω τι θ? Κανω.. το πολυ πολυ να φωναξω καποιον μαραγκο να την δει.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δεν μπορώ να κάνω το ενυδρείο μου βιώσιμο με τίποτα... | despina77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 34 | 03-12-12 22:55 |
Πώς να στήσω ένα ήδη χρησιμοποιημένο ενυδρείο? | zZAnubiazZ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 03-06-12 11:40 |
Τι να στήσω? | mikrosaquaristas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-04-09 23:06 |
Πόσα guppies μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου ; | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Ζωοτόκα | 21 | 05-02-09 21:26 |
Μπορώ με τα ψάρια που έχω να βάλω φυτά στο ενυδρείο μου; | SaKreK | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 29-09-04 08:59 |