|
|
||||
|
||||
![]()
ο ανακλαστηρας μπαινει πανω απτη λαμπα ωστε να μειωνει την απωλεια φωτος.δεν χρειαζεται φως προς τα πανω,αφου τα φυτα ειναι απο κατω μεσα στο ενυδρειο.
καθρεφτης ειναι, πλαστικος η αλουμινενιος. ο μονομαχος υποψιν δε θελει πολυ δυνατο φως.δωστου σκιες με φυτα επιφανειας. |
|
||||
|
||||
![]()
ολα στην ωρα τους...ειπαμε εκει θα μεινει μεχρι την παρασκευη...
|
||||
|
||||
![]()
καλα τα γραφω εγω, και καντα εσυ οποτε θες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω αν σε ενδιαφέρει η οχι αλλα στην τιμη παραπάνω δεν περιλαμβάνεται βάση...1 αυτο..
2ον για τον ανακλαστήρα σου ειπε ο γιώργος..απλα συγκεντρώνει τον φωτισμό που παράγει η λάμπα και τον ''σπρωχνει-διαχέει'' μονο προς τα κατω εναντι ολων των κατευθηνσεων που φωτίζει μια λάμπα σκέτη 3ον το κερατόφυλλο(*στο κεντρο) δεν φυτέυεται,και βάλε και κατι για φωτισμό στα φυτάκια σου οπως σου ειπα,γιατι τα βλέπω λιγο ταλαιπωρημένα !! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
το κομματι που ειναι φυτεμενο θα μαραθει και θα κοπει,και θα πρεπει να το ξαναφυτεψεις αν το θες φυτεμενο οπωσδηποτε.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυριο θα μου ερθουν και καποια απο τα φυτακια μου..:P
1 Χ cryptocoryne 1 Χ taxiphyllum μια ποσοτητα 4Χ4-5Χ5 εκατοστα 3Χ βαλλισνεριες 2Χ hygrophila polysperma 1 Χ ανουμπιες νανα
|
|