|
|
||||
|
||||
![]()
Και ελεγα ποτε θα μας πεις εντυπωσεις! Δλδ ευχαριστημενος. Με τον πυροσβεστηρα μια διευκρινηση. Πρεπει να εχει αφαιρεθει ο σωληνας που αναφερθηκε? Θελω να κερβ τι να ζητησω οταν παω να παρω.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστημένος, θα δήξει αν αντέξει η ηλεκτρομαγνητική Στον πυροσβεστήρα που τον έβαλα δεν ξέρω αν μέσα έχει σωλήνα. ¶λλους δυο παλιότερα που είχα βγάλει τη λαβή δεν είχαν σωλήνα μέσα. Τώρα ρώτα και αν σου πουν για σωλήνα, ζητά τον χωρίς αυτήν. Δεν προσφέρει και κάτι στο ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
Bouboula με εψησες και πηρα κα εγω το ιδιο. Το παρηγγειλα στις 22 και μου ηρθε στις 30 ενω ειχε μεσολαβησει και τριημερο 28ης Οκτωβριου. Μου εκανε εντυπωση που μεσα μου εβαλε και ανταπτορα για το φις της ηλεκτρομαγνητικης. εκπτωτικο κουπονι δεν ειχε. Μπουκαλα δεν εχω παρει ακομα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα παιδιά, χθες μου ήρθε το μανόμετρο από ebay, έκανε μόνο 15 ημέρες και μου κόστισε 43 Ευρώ, τό σύνδεσα στη μπουκάλα κει λειτουργεί άψογα. Φίλε bouboula πήρα τη μπουκάλα τελικά από Δραπετσώνα από εκεί που σύστησες, μόνο 35 Ευρω. Συνολικά μου κόστισαν όλα 35+43=78 Ευρώ, θεωρώ πως είναι καλή τιμή
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικο το συστημα Τακη! Πλεον χωρις το αγχος της μαγιας.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι, τελος τα σοροπια
|
|
||||
|
||||
![]()
Τάκη καλό δουλευτο να είναι. Πολύ καλή η τιμή του συνόλου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY συστημα με μανομετρο και βαλβιδα-ebay. | sarpijk | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 09-03-13 20:55 |
Ποιο θερμοστατη να παρω; | georot1981 | Γλυκό νερό - Γενικά | 23 | 19-03-12 21:47 |
ποιο τεστ να παρω? | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 24-02-12 23:06 |
Ποιο φιλτρο απο αυτα να παρω? | delta66 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 13-11-07 14:16 |