|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μολις ηρθα και εγω...
Μια χαρα ηταν και ευχαριστουμε και πολυ τον Ιγνατιο και το www.igna.gr για το δωρακι του και την δωρεαν παραδοση των παραγγελειων μας. Πολλα νεα προσωπα και εξαιρετικο ενδιαφερον η συναντηση και οι νεες γνωριμιες... Μην περιμενετε φωτος απο τον exelix σημερα,αυτος και τα υπολοιπα παιδακια της παρεας εχουν παει για ποτακι και θα αργησουν... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πηγαινε ρε Γιωργη εσυ που μπορεις,Αγια Παρασκευη ειναι...
|
||||
|
||||
![]()
στο γνωστό, γνωστου βρίσκονται;
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναι,μου το'πε τωρα που πηγανε.το μεν πνευμα προθυμο,το δε ντεποζιτο αδειο
![]() για να ταλεγα λιγο ακομα με τον κλεο ηθελα ρε γμτ,μου φανηκε γ... τα ατομα ![]() δεν ξερω κ ποσο θα κατσει.δεν πειραζει,αποδω μεσα τωρα. ------------------------- καπου μετα το νορθ μου ειπε ο στελιος.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 20-10-13 στις 00:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ηθελες να τα πεις με τον Κλεο Σαββατο βραδυ στο South?...
![]() Ποιος θα ακουγε ποιον? Πλακα με κανεις? ![]() Ναι Βας,εκει στου αυτου.
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι ενταξει,γιαυτο ρωτησα που και ποσο μακρυα
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κ εγώ θέλωωωωω.....Την δουλειά μου μέσα...ααααρρρργγγγκκκκ!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψαρο-συνθεση | constantinos | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 19-08-12 17:55 |
Τι θα κανατε αν.....(ψαρο-αινιγμα) | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 73 | 01-01-11 04:55 |
Ιδέες για ψαρο σύνθεση | Noel | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 2 | 10-08-10 04:13 |