Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

 
 
Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Prev Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Next
  #28  
Παλιά 18-10-13, 15:03
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Παιδιά, προσωπική μου άποψη πως για το συγκεκριμένο προϊόν δεν ευθύνεται ο συγκεκριμένος πωλητής. Δεν έχω μετοχές ούτε καν τον γνωρίζω, απλά έχω ψωνίσει αρκετές φορές και είναι πολύ εξυπηρετικός και σωστός επαγγελματίας. Το συγκεκριμένο προϊόν εφόσον λήγει πρέπει η κατασκευάστρια εταιρία να το αναγράφει και όχι να ψαχνόμαστε εμείς οι καταναλωτές ή ο κάθε πωλητής να αποκωδικοποιεί το Lot number που βάζει ο κάθε κατασκευαστής και να μαντεύει τη διάρκεια ζωής του κάθε προϊόντος. Επειδή δεν είναι τρόφιμο και δεν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και δεν τον υποχρεώνει κάποιος νόμος δεν βάζει ημερομηνία λήξης. Ο συγκεκριμένος πωλητής το άλλαξε όχι γιατί έληξε αλλά γιατί δεν έκανε αυτό που πρέπει να κάνει, δεν λειτουργούσε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. Και αυτός με τη σειρά του το ίδιο θα πρέπει να απαιτήσει από τον προμηθευτή του ή από τη κατασκευάστρια εταιρία. Αν είχε ημερομηνία λήξης τότε ευθύνεται αυτός 100% και ίσως να μη του αντικαθιστούσε ο προμηθευτής του γιατί θα του έλεγε να μη στοκάρει και του μένουν και λήγουν.
Όσον άφορα τις αγορές μας από το internet εδώ την Ελλάδα δεν έχουν μάθει οι πωλητές να πουλάνε, οι πιο πολλοί είναι αεριτζήδες, ανοίγουν ένα eshop χωρίς να ξέρουν τίποτα γιατί πιστεύουν πως επειδή δεν έχουν προσωπική επαφή με τον πελάτη θα κάνουν ότι θέλουν. Για αυτό στο τέλος θα μείνουν οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ή θα κάνουμε πιο πλούσιους τους Κινέζους που μας εξυπηρετούν και κάνουν τα πάντα ακόμα για μισό Ευρώ. Πάντως εγώ ψωνίζω από Internet μόνο με PAYPAL (ούτε σε αυτό κάνω διαφήμιση) γιατί όσες φορές έχει τύχει κάτι (που έχει τύχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΕΣ ΦΟΡΕΣ) δεν έχω χάσει ούτε λεπτό, γιατί όταν τύχει ζητάω από το PAYPAL τα λεφτά μου πίσω και τα παίρνω ΠΑΝΤΑ ή θα ψωνίσω από Ελλάδα χωρίς PAYPAL μόνο αν μου έχουν συστήσει το συγκεκριμένο site πως είναι αξιόπιστο και πάλι θα έχω κάποιο ρίσκο.
Απάντηση με παράθεση
 


Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 

Δικαιώματα - Επιλογές
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας

Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Που πεταμε τα ληγμενα τεστ; pkas Γλυκό νερό - Γενικά 11 05-06-13 23:41
Ληγμενα... brands Γλυκό νερό - Γενικά 1 13-07-11 12:26
JBL Tests ??? gangrel Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού 6 01-06-06 16:22
sera tests steady Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού 1 19-04-05 10:06

No_parrots

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:59.


Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board
Page generated in 0,11597 seconds with 14 queries