|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ε ενταξει,αν υπαρχει και η σχετικη καταναλωση και δε μενουν οι τροφες,αλλαζει το θεμα.υπαρχει πολυς κοσμος ομως που κανει το λαθος να παιρνει μεγαλες συσκευασιες και ταιζει ενα χρυσοψαρο πχ,για να μη τρεχει καθε μηνα στο πετσοπ.
ξερω ανθρωπο που ταιζε επι δυο χρονια απτην ιδια συσκευασια ![]() και ειχε και παραπονο απτα ψαρια γιατι δεν ηταν ζωηρα η δεν ειχαν χρωματα,η ψοφαγανε κλπ. βεβαια ειχε και ψαροσουπα σε 100 λιτρα,αλλα τεσπα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια ερώτηση παιδιά, στο ψυγείο ή στη καταψυξη συντηρούνται αυτες οι τροφές ; Γιατι και εγώ έχω μεγάλες συσκευασίες , για τα χρυσόψαρα θα μου έρθει ίσα ίσα στο 3μηνο, για τα άλλα φοβάμαι πως όχι και τις έχω στο ψυγείο (συντήρηση, όχι καταψυξη) και βγάζω σε μικρό κουτάκι λίγο λίγο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν εχεις παντος μικρη καταναλωση,προτιμοτερο ειναι να παιρνεις μικρες συσκευασιες
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παλιότερη επικοινωνία μου με την Ocean Nutrition, όταν και είχα ρωτήσει για φύλαξη στο ψυγείο ή στην κατάψυξη η απάντηση ήταν απλά ότι ναι μπορείς να το κάνεις, αρκεί να προστατεύεται η τροφή από την υγρασία. Γενικά όμως απέφυγαν να μιλήσουν για ακριβείς χρόνους λέγοντας ότι οι τροφές μετά από το άνοιγμά τους μπορούν να διατηρηθούν για λίγους μήνες.
|
||||
|
||||
![]()
αφου γινεται να μπουν καταψυξη θα τους επεφτε ο κ... να τις ειχαν σε συσκευασια οπως τις κατεψυγμενες?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω παιρνω μικρες και μεσαιες συσκευασιες, αναλογα την τροφη και για ποια ψαρια προοριζεται. Πχ σε τροφες που προοριζονται για ψαρια που ειναι μεγαλα, τρωνε πολυ και ζουν σε κοπαδι, πιο μεγαλες συσκευασιες. Σε ψαρια που ζουν μοναχικα ή λιγα ατομα ή μικρα ψαρια, μικρες συσκευασιες. Παντα για να μου φτανει η τροφη μεχρι 3-4 μηνες, συνυπολογιζοντας οτι δεν ταιζω μονο ενα ειδος τροφης, αλλα τουλαχιστον 3-4. Και παλι μου μενουν και τις χρησιμοποιω αλλου (πχ ταιζω σκουληκια, στρωνω κανενα ενυδρειο κλπ)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει μεγαλη σημασια αυτο που ειπε ο exelix,η υγρασια ειναι οτι χειροτερο για αποξυρανενες τροφες,χαλανε αμεσως. Μια φορα οπως εκανα διαιρεση σε κουτακια,το ενα κουτι ειχε περισρεφομενο καπακι ,που κατεληγε σε τρυπα για να ριχνω τροφη.Δεν προσεξα και το αφησα ανοιχτο,σε 15 μερες περιπου που το ειδα,μυριζε πολυ ασχημα,και σαν να ειχε μουχλιασει.Γιαυτο αν τα βαζεις σε ψυγειο βαλτα και σε ενα πλαστικο ταπερακι τα κουτια. ------------------------- Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kixlidatos : 18-10-13 στις 12:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα πρώτα από όλα τα ψαρια, δεν το συζητάω αυτό.
Επειδή χτες ανοιξα και εβγαλα δεν παρατήρησα κάτι, μόλις πάω σπιτι θα κατασχέσω 2 ταπερ (και θα κρύψω τις παντόφλες). ![]() Ευχαριστώ παιδιά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις ωραιων τροφων για Oscar. | Kenai | Διατροφή | 33 | 08-08-13 11:51 |
Συσκευασια σφουγγαριων ενεργου ανθρακα | panos_auk | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 05-03-12 17:34 |
καλιεργειες ζωντανων τροφων | 6981giwrgos | Διατροφή | 15 | 01-10-10 09:41 |
περι τροφων.. | dimis_george | Malawi | 5 | 25-11-09 13:05 |