|
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται αυτό..
Για αυτό είπα λείαν συντόμως! ------------------------- ΝΑ ρωτήσω κάτι?? Μιας και που τα κιλις, θα κάνουν κανα μήνα για να αναπτυχθούν, ώστε να μπουν σε ξεχωριστό ενυδρείο εννοώ, μήπως να έπαιρνα τα αυγά να ξεκινούσα τη διαδικασία και παράλληλα να έστηνα και το ενυδρείο?? ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη piranha friend : 17-10-13 στις 17:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ήρθες στην Φλώρινα
![]() Νομίζω ότι τα κίλι είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση για τα δεδομένα της περιοχής... Το νερό της περιοχής (μαλακό) σε βοηθάει πολύ στο να στείσεις ένα ενυδρείο που θα σου είναι σχετικά δύσκολο αργότερα στην Θεσ/νίκη... οποτε προτείνω κάτι που για μαλακό νερό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Nαι!!Σε μαλακό νερό θα βάλω κίλις!Την παραπάνω ερώτηση-απορία μπορεί κάποιος να μου την λύσει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εξακολουθω να ειμαι της αποψη που διατυπωσα παραπανω. Παρε το ενυδρειο, τον εξοπλισμο και απο εκεινη τη στιγμη μεχρι να το στησεις, εχεις χρονο να παραγγειλεις αυγα και να εκκολαφθουν. Υπομονη πανω απ' ολα για να μην υπαρχουν προβληματα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
οκ θοδωρή!!! ευχαριστώ!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Η καφρίλα είναι πως έχω το 160 λιτρο στη Θεσσαλονίκη αλλά δεν μπορώ να το ανεβάσω Φλώρινα αλλά και στη Φλώρινα δεν έχω τον χώρο και το μέρος να το βάλω!!!
![]() Θα σκάσω.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα αυγά τα παρείγγειλα και σε λίγο καιρό θα είναι στα χέρια μου!!
Επειτα θα κάνω αναλυτική παρουσίαση με το πώς θα τα εκκολάψω!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
killifish help | Giannakis | Άλλα ψάρια ποταμών Αφρικής | 9 | 24-06-12 13:54 |
Killifish | CHRIS_APOEL | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-02-11 23:08 |
killifish | border | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 27-12-09 17:19 |