|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον εκανα μια αλλαγη στο στησιμο..ελπιζω τωρα να ειναι καλυτερο απο πριν και οχι τοσο στημενο οσο ηταν..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα φίλε,εγώ θα έβγαζα μερικές από την μέση και θα υψωνα Κι άλλο στις άκρες,έτσι δημιουργείς δύο περιοχές για τα ψάρια, κρύβεις τα φίλτρα,θερμοστατες και έχουν χώροι να κολυμπανΕ και λίγο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πιο φυσικο αλλα και παλι μπουκωμενο! Ασε κενο στη μεση οπως ειπε και ο saxlina.
|
||||
|
||||
![]()
παρε 2 κιλα σουβλακια 2 κιλα πανσετες και 3 σουτζουκακια και φωναξε με.
τα υπολοιπα αστα σε μενα. ΥΣ1:να εχεις ετοιμα κομμενα ψυλα ξυλα για την φωτια,(οχι καρβουνα) ΥΣ2:και παραδοσιακα εδεσματα(κρασακι )απο την περιοχη σου. |
|
|||
|
|||
![]()
Ειπαμε αυριο θα παω να μαζεψω πιο μικρες πετρες για να ταιριαξουν πιο καλα...εχω καλη γραπα αν θες...το κρασι ειναι για τις γυναικες..χαχαχαχα...θα σε πω αν ειναι να σκασεις μυτη παρασκευη η σαββατο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ θα έρθει ο Γιώργος για βοήθεια
και δεν έχεις φίλτρο fluval ? Την έβαψες ![]() ![]() Τον θέλω on camera να σου εξηγεί........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χαχαχα..μπα δεν εχω fluval..μαλλον εγω θα παω σε αυτον τελικα αντι να ερθει αυτος σε μενα..
υ.γ..γιωργο μαλλον εσυ θα ετοιμασεις τα σουβλακια τελικα..χαχαχαχα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ιδεες για νεο setup | Αber | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 28-10-10 20:00 |
setup Τανγκανίκας | theodoros | Tanganyika | 40 | 07-08-10 12:05 |
SETUP απο την αρχη | gaitan_chris | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-11-08 13:15 |
Setup 180 Λιτρων | Tricky | Malawi | 25 | 28-11-07 17:53 |
Υφαλμυρο setup | Pritanis | Υφάλμυρο νερό, ένας ξεχωριστός κόσμος | 5 | 21-08-05 01:21 |