|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
για ενυδρειακή χρήση κάνει;
θέλω να πω είναι αδιάβροχη; αν δεν είναι με τον καιρό θα έχει πρόβλημα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κατά τα άλλα δεν νομίζω ότι θα έχει κάποιο πρόβλημα. Εγώ έχω βάλει 2.... |
|
||||
|
||||
![]()
Αλεξ τι εγινε τελικα το το θεμα της αποχλωριωσης?
Μετρησες χλωριο στη βρυση και στο βαρελι? Μετα απο ποσες ωρες σου μηδενιζει με αεραντλια?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έχω παραγγείλει από ebay το σετ με τα υγρά τεστ για να είμαι σίγουρος. Μέχρι να έρθουν αφήνω τουλάχιστον 8 ώρες την αεραντλία για να είμαι σίγουρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Για σιγουρια μπορεις να βαζεις και μιση δοση αντιχλωριο
Αλλα ακομα κι αν δεν σου εξατμιζεται ολο, αν υπολογισεις το χλωριο που εχει εξατμιστει, και οτι το νερο που μπαινει ειναι το 1/3 του ενυδρειου (30% δεν κανεις αλλαγη?), το ποσοστο τελικα στο ενυδρειο, ειναι ελαχιστο. Βεβαια μου ελεγε ενας φιλος χημικος, οτι βαζουν πολυ χλωριο καμια φορα. Οχι επικινδυνα επιπεδα. Απλα αν λεει οτι μπορει για την ασφαλεια του νερου να μπαινει απο 5-10 ας πουμε μοναδες χλωριο, βαζουν 8-10 αντι για 5-7. Παιζει ρολο και το μεγεθος της επιφανειας του νερου στο δοχειο, για την ταχυτητα της εξατμισης του χλωριου. Μη περιμενεις πχ να εξατμιστει το ιδιο γρηγορα σε ενα μπουκαλι και σε μια λεκανη.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Τα χρυσόψαρα θεριέψανε και πάμε για μεγαλύτερο ενυδρείο. Μέχρι στιγμής όλα καλά με εξαίρεση την άλγη αν και φαντάζομαι ότι είναι λογικό λόγω φίλτρου τώρα που μεγαλώσανε... Φυτό πλέον δεν μένει πάνω από 2 ημέρες ούτε για δείγμα... Τους βάζω παρόλα αυτά που και που για σαλατούλα... Να και μία φωτό από την Tzitzi.. [IMG] ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κόυκλα, να τη χαίρεσαι
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Juwel Lido 120 - Βελτίωση | Sophie | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 7 | 25-01-11 14:33 |
Ιδέα για βελτίωση DIY CO2 | Synthercat | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 23-04-09 13:42 |
Προτάσεις για βελτίωση @ | scissorhands | Greek Aquarist's Boards | 9 | 12-04-09 20:32 |
Περιμένω τις παρατηρήσεις σας | sifo | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 18-06-06 16:52 |
Βελτίωση Υποστρώματος | Filippos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 26-04-04 01:11 |