|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
προς το παρων λεω να τα αφησω ακομα να ηρεμησουν λιγο αφου το ενυδρειο στιθικε πολυ προσφατα!! αργοτερα ισως το προσπαθισω... ειναι μικροβιο αυτο δυσκολα καποιος που εχει ζευγαρι να μην μπει στη διαδικασια να μην το προσπαθησει.... τωρα για γονιμο ζευγαρι δεν ξερω γιατι δεν εχω ποτε ουρες.... μεχρι στιγμης μου τα τρωνε τα αυγα... παντως αυτη ηταν η καλυτερη φορα μου τα κρατησαν σχεδον 3 μερες... τις υπολοιπες δεν την εβγαζαν ουτε μια μερα ολοκληρη....
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιοτοπικο Βορειας Αμερικης. | sarpijk | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 25-11-13 19:49 |
450 λιτρα Ν. Αμερικης ιχθυοσυνθεση | mmamatsis | Αμαζόνιος και περίχωρα | 9 | 19-12-12 09:34 |
Βιοτοπικo Νοτιου Αμερικης | aquaworld | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 14 | 09-10-12 21:27 |
Ενυδρειο Νοτιου Αμερικης(Αμαζονιου) | beat89 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 67 | 11-09-11 18:23 |
panos-alex/polis Νοτιου Αμερικης 400 | Πάνος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 69 | 14-04-09 20:54 |