|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τα tests τα πηρα απο petcumulus, ηταν η δευτερη παραγγελια που εκανα απο εκει, την 1η φορα ολα τα προιοντα (τροφες και tests) ηταν "φρεσκοτατα"
------------------------- πληρωσα με e-banking στο τραπεζικο λογαριασμο του καταστηματος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη efi.melisa : 12-10-13 στις 01:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Θα απευθυνθείς στο κατάστημα και θα ζητήσεις ή αλλαγή ή τα λεφτά σου πίσω.
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ από petcumulus και τώρα παρατήρησα το συγκεκριμένο πράγμα για την λήξη τους. εμένα το lot είναι 27Α0410 άρα και εμένα είναι κάποια ληγμένα ε;
------------------------- Ξέχασα να αναφέρω εγώ έχω το api master kit. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 12-10-13 στις 01:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω μιλησει ακομη με το καταστημα, διαπιστωσα τις ημερομηνιες μετα τις δοκιμες που εκανα, αλλα αυριο θα επικοινωνησω μαζι του.
Αρχικα ηθελα να γνωριζω αν οντως θεωρειται ληγμενο το προιον ![]() ------------------------- οι δοκιμες εγιναν σημερα κατα τις 1:30 μετα τα μεσανυχτα... οι φυσιολογικοι ανθρωποι κοιμουνται αυτη την ωρα και δεν κανουν tests στα ενυδρεια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη efi.melisa : 12-10-13 στις 01:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
¶σε και εγώ τώρα εχω πάθει την πλάκα μου γιατί τα έχω χρησιμοποιήσει 15 μέρες τώρα που τα έχω πάρει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
.
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα την έχω πατήσει και λογικά και εσύ επειδή τα έχουμε ανοίξει και χρησιμοποιήσει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θεωρω σωστο να μη δεχτει αντικατασταση(ή επιστροφη χρηματων) του προιοντος επειδη ανοιχτηκε και ελπιζω και το καταστημα να δει ετσι, οταν παραγγελνω κατι, ζηταω κατι μη ληγμενο! Ειναι ευθυνη και του μαγαζιου να βλεπει τι στελνει.
ΥΓ ευχαριστω delta66 και exelix για τις απαντησεις και ελπιζω για μενα και τον mixalhs89 να μας αλλαξουν τα προιοντα ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευτυχως που ειδα το πόστ αυτό γιατι νομιζα για μια στιγμή πώς πάθανε αχρωματοψία τα μάτια μου.
Εδω και καιρο προσπαθω να διακρίνω τη μεταβολή του χρώματος στο τεστ του GH και δεν μπορω. Και μολις τώρα διαπίστωσα πώς πολλά από τα τεστ μου ήταν ηδη ληγμενα. Πιστευω πώς ουτε οι μαγαζάτορες το γνωριζουν αυτο με την ημερομηνια παραγωγής χωρις βεβαια να θελω να τους δικαιολογήσω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Που πεταμε τα ληγμενα τεστ; | pkas | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 05-06-13 23:41 |
Ληγμενα... | brands | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-07-11 12:26 |
JBL Tests ??? | gangrel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-06-06 16:22 |
sera tests | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-04-05 10:06 |