|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το ενυδρείο φίλε! Ευχομαι καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!
Να τα προσέχεις τα ψαράκια, γιατί εφθασαν στην ελλάδα με κόπο και δεν προκειται να ξαναρθούν. Ένα μεγάλο μπραβο ( και ευχαριστώ ταυτόχρονα) στον Χρήστο που υπεραγαπάει τα ψαράκια αυτά (μεγάλο κόλλημα ![]() Σαν να μου φαίνονται όμως αρσενικά όσα βλέπω στις φώτο. Βγάλε μερικές καλές φώτο με την ησυχία σου να δουμε αν έχεις και από τα δύο φύλλα. Και αν σε ενδιαφέρει το γεννεαολγικό τους δέντρο, δες στα παρακάτω βίντεο του γονείς των ψαριών σου και τα αδέρφια τους ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ 125L Πρόβλημα με αμμωνία | Βάγγος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 18-10-11 06:44 |
tanganyika biotope | octania246 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 8 | 21-07-10 16:13 |
Tanganyika biotope | chris129 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 11-10-08 20:26 |
Biotope Tanganyika | Cydox | Tanganyika | 1 | 11-04-07 19:08 |
Tanganyika Biotope | deMetrIs | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 20-01-07 19:52 |