|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν και τα βλεπω απο κινητο, φοβερες συμμετοχες εχω παθει πλακα. Θα τα δω απτο pc. Γραψτε νουμερα του καθενος για να ξερουμε. Στην δικια μου την κανανε την πατατα τους, βαλανε την φωτο πιστοποιησης οτι το ενυδρειο ειναι δικο μου και αφησαν μια αλλη κοντινη των ψαριων εκτος.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιες η φωτο σου κουραμπιε.Εκει που εψαχνα τα ενυδρεια λεω απο μεσα μου να βρω και του κουραμπιε.Με το που τελειωνω την σκεψη τσουπ σε βρηκα
|
||||
|
||||
![]()
άντε να ρίχνουμε ψηφουλάκια!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατηγορια Africa:
No.4 ->Κουραμπιες Nirvana Νο.5 ->Saxlina Volcano cave Νο.12 ->kouman Lake Tanganyika No.15 ->Nazgul Lake Tanganyika
|
||||
|
||||
![]()
A ρε κουραμπιε,εγινες και διασημος.
Θα διευθετηθεί σε λιγο. Γεμισατε την Αγια Πετρουπολη λιθαρια ρεεεεεεε..... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το 26 παιδια δικο μου ειναι..δυστηχώς δεν μου ηρθαν τα πράγματα οπως τα ηθελα αλλα δεν πειράζει..σημασία εχει η συμμετοχή για μενα..
φανταστικά ενυδρεία και στην αφρική και γενικώς στα βιοτοπικα |
|
||||
|
||||
![]()
Αν ξεχασα καποιον απο οσους εχουν ειπωθει μεχρι τωρα χιλια συγγνωμη ζαλιστικα, νομιζω οτι ταγραψα ολα παντως. Συμπληρωστε οποιος ξερει για αλλο ενυδρειο την παρακατω ..."φορμα".
![]() ![]() ![]() Φοβερες συμμετοχες παντως εχω μεινει αναυδος πολλα συγχαρητηρια σε ολους!!!! ![]() ![]() ![]() Kατηγορια America: No.12 > no_name "Orinoco river" No.22 > Nickthefish "Basins of the Rio Meta and Rio Negro in Brazil" No.35 > Thab "Rio Ucayali, Blackwater jungle creek" No.36 -> Dimitris77 "Amazon Basin" No.37 > Thanos459 "Amazon River" Κατηγορια Africa: No.4 > Κουραμπιες "Nirvana" Νο.5 > Saxlina "Volcano cave" No.11 > Zair "Lake Tanganyika Kasanga Biotope" Νο.12 > kouman "Lake Tanganyika" No.15 > Nazgul "Lake Tanganyika" No.26 > Platy "Autumn Underwater" Κατηγορια Eurasia: No.21 > no_name "Thailand Betta" |
|
||||
|
||||
![]()
Τα ερωτηματικά, όπως και το Thailand Betta, είναι του no_name πια (πρώην Butterfly).
Βάλε και το 37, κάτω κάτω στην προηγούμενη σελίδα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kατηγορια America: No10> BOUT No.12 > no_name "Orinoco river" No.18 > stanlee No.22 > Nickthefish "Basins of the Rio Meta and Rio Negro in Brazil" No.35 > Thab "Rio Ucayali, Blackwater jungle creek" No.36 -> Dimitris77 "Amazon Basin" No.37 > Thanos459 "Amazon River" Κατηγορια Africa: No.4 > Κουραμπιες "Nirvana" Νο.5 > Saxlina "Volcano cave" No.11 > Zair "Lake Tanganyika Kasanga Biotope" Νο.12 > kouman "Lake Tanganyika" No.15 > Nazgul "Lake Tanganyika" No.26 > Platy "Autumn Underwater" Κατηγορια Eurasia: No.21 > no_name "Thailand Betta" Συμπληρώστε όποιο γνωρίζετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει κατι ενυδρεια διαμαντια παντως!
Τελικα χαρηκα που συμμετεχω στο διαγωνισμο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριςτω αγορινααα!! Οτι καταφερε το iphone με το panorama mode και ενα xperia. Του πεταλουδα δεν αναγνωρισα. Θα ριξω ψηφουλακια μετα στο σπιτι να το χαρω απο εδω δε λεει. Γραφτε γραφτε ναχουμε τη λιστα ψηφων χαχαχα. Παντως αξιζουν πολλα ενυδρεια, ειδικα καποια αμαζονιου ειναι κλαμα!!
Βρε λες; Αστο ετσι χαχαχαχχα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα δικά μας νομίζω ότι θα πάνε πολύ καλά αν είναι αντικειμενικοί οι κριτές. (ο άλλος έβαλε 20 μονοδάχτυλους σε 150 λίτρα!) Βάλτε βρε παιδιά και τις συμμετοχές των άλλων κατηγοριών. |
|
||||
|
||||
![]()
το νουμερο 26 πρεπει να ειναι του platy
|
|
||||
|
||||
![]()
Οποιος βρει και αλλα ελληνικα να τα βαλει στην λιστα να κανουμε μια λιστα με ολες τις ελληνικες συμμετοχες.
|
||||
|
||||
![]()
No36 ενυδρειαρα και δισκαρες!!!
![]() ![]() ![]() :P:P
|
||||
|
||||
![]()
Δικο σου να φανταστω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω το 17 του stanle ειναι
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπεροχα τα rainbow σου...
|
||||
|
||||
![]()
Και το 37 Ελληνικο ειναι...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-01-11 16:46 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |