#8
|
||||
|
||||
![]()
με έχει εξυπηρετήσει με αρκετά καλά αποτελέσματα ο Παπασωτηρίου. Ειλικρινά όμως όποτε δεν έχω χρησιμοποιήσει το ΆΜΑΖΟΝ το έχω μετανιώσει.
Από όλα τα βιβλία το πιο χρήσιμο και καλό μακράν είναι το Culturing live foods. θα πάθετε την ζημιά της ζωής σας. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συλλογή Βιβλίων | nkarvounis | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 12 | 26-08-05 10:23 |
Ανάλυση σκληρότητας νερού. | soulmate | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 20-06-03 15:17 |