|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να σε μπερδευει και ο φωτισμος του χωρου οταν συγκρινεις τα τεστακια.
βαζεις ασπρο χαρτι πισω απο το δοκιμαστικο σωληνα? τα νιτρικα σου καλα ειναι, και για τα φυτα και για τα ψαρια, αν κανεις σωστα το τεστ. |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείται βάζω άσπρο χαρτί από πίσω. Φυτά δεν έχω ακόμα αλλά είναι στα σκαριά για να μπουν. Αλλά σίγουρα δεν με μπερδεύει γιατί το έχω δοκιμάσει διάφορες ώρες την ημέρα γι'αυτο με ανησυχεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν οι μετρήσεις μου με υγρά της tetra είναι οι ακόλουθες:
ph 8.0-8.5 gh 14-15dH kh 10dH no3 12.5 - mg/l (ίσως ήταν λίγο πιο ελαφρύ πορτοκαλί) nh3/nh4 0 mg/l no2 <0.3mg/l (είναι το κατώτατο που έχει η τέτρα στο χαρτάκι της) Οι μετρήσεις με τεστ της api: ph 8,4 no3 5mg/l nh3/nh4 0mg/l no2 0mg/l Θέλω την γνώμη σας τώρα που έχουμε και τις σκληρότητες σχετικά με το πώς να ρίξω το ph χωρίς να πάρω α/ο. |
|
||||
|
||||
![]()
Να μαλακωσεις το νερο χωρις οσμωση, μπορεις να το κανεις ετσι.
Αλλα πιστεψε με, αργα ή γρηγορα θα σε κουρασει η τυρφη και θα παρεις οσμωση, αν θελεις να συνεχισεις με ψαρια μαλακου νερου. Μη νομιζεις οτι θα βγει πιο φθηνα η τυρφη σε βαθος χρονου, παντως.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαζι σου ειμαι, αλλα και εγω τα ιδια σκεφτομουν, μεχρι που μου την εδωσε στα νευρα να ανοιγω το eheim 2213 καθε 15 μερες και το εκανα το εξοδο (το οποιο δεν ειναι πολυ μεγαλο, με κανενα 60-70 αρι παιρνεις και τα παρελκομενα). Και δεν το μετανοιωσα καθολου.
Απλα αν το καλοσκεφτεις, θα την παρεις καποια στιγμη αν σου μπηκε το μικροβιο του χομπι. Σιγουρα θα θελεις να δοκιμασεις διαφορους βιοτοπους και σιγουρα θα σου λυσει τα χερια μια οσμωση.
|
||||
|
||||
![]()
10 ΚH δε νομιζω να μαλακωνει με τυρφη, εκτος κι αν το γυρναει σε κανα κιλο υρφη κανα μηνα...
Την τυρφη δεσ τη σα συμπληρωμα αν εχεις ψαρια που θελουν τανινες και οξινο μαλακο τσαγακι, οχι σαν τροπο για αποσκληρινση. για co2 αν εννωεις ταμπλετες, μη βαζεις πραγματα που δεν ξερεις ουτε τι περιεχουν ουτε τι επιπτωσεις μπορει να εχουν. Φτιαξε ενα με μαγια και ζαχαρη και κανει μια χαρα δουλεια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mixalhs89 : 15-10-13 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετά από κάποια χρόνια επιστρέφω! | nkmyrtos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 13-03-12 16:59 |
αναπλήρωση by stathis upgrade μετά απο χρόνια! | gfdimopo | Λοιπός εξοπλισμός | 1 | 24-06-11 19:08 |
Βιοτοπικό Malawi μετά 3χρόνια | melisg | Malawi | 16 | 26-10-10 13:32 |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
μετά το ξεκίνημα τι | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 22-08-08 13:00 |