|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδία το καλό σε αυτά είναι πως αν καταλάβεις πως κολλάει το φτιάχνεις πολύ γρήγορα αν έχεις τα κομμάτια έτοιμα κομμένα. Το μικρό καπάκι ενυδρείου μου πείρε περίπου 1 ώρα κόλλημα και ένα απόγευμα για τα ηλεκτρολογικά του.
Όσον άφορα δεν το πλύσιμο εκεί είναι το καλό. Ξεμοντάρισμα τα ηλεκτρολογικά ,σαπούνισμα ,ξέβγαλμα ,στέγνωμα με χαρτί κουζίνας, μοντάρισμα, όλα σε 15 λεπτά. Και μετά λάμπει ε. Το μεγάλο θέλει όλα μαζί κανά μισάωρο ------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 08-10-13 στις 16:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() delta66 τα μασίφ πολυκαρμπονικά τα έχεις δει που γίνονται και γωνία 90 μοιρών χωρίς να σπάνε ?? Για το απλό πολυκαρμπονικό έχω πολλές ενστάσεις αλλά μην χαλάσουμε την παρουσίαση του φίλου μας . . . |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ καλή η παρουσίαση!!!
Θα βοηθήσει κόσμο ![]() Αν αρχίσω να σε πρήζω σε λίγο καιρό...μη τα παρατήσεις ![]() Ασχετο από μένα τον άσχετο : Όταν δοκίμασα να ανοίξω τρύπες για τα 80αρια konig σε πλεξιγκλας, το έκανα με ποτηροτρύπανο. Μια στιγμή μου ξέφυγε...και η ζημιά έγινε. Φαγώθηκε όλη η πάνω πλευρα Δεν είναι καθόλου εύκολο υλικό το πλεξιγκλας, ειδικά για άσχετους & ειδικά σε μεγάλο πάχος Εννοείται πως κάθε κατασκευή, είναι θέμα αντίληψης & κυρίως εμπειρίας...!
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αυτό χρησιμεύει σαν οδηγός οπότε είναι δύσκολο μετά να σου φύγει αλλά και να σου ξεφύγει . . . ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οχι τοσο για να μη γρατζουνιστει, αλλα για να μη κολλησει το ποτηροτρυπανο απο το ζορι και φυγει το τρυπανι απο τα χερια μας και κανει βολτα στο δωματιο με 1000 στρ/λεπτο μαγκωμενο μαζι με το κοματι το πολυκαρβονικο, σαν ελικοπτερο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Θελει κανονικα ποτηροτρυπανο γυαλιου και αργες στροφες στο τρυπανι (να ειναι ρυθμιζομενο φυσικα).
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα για το ποτηρότρυπανο, είχες βάλει το τρυπάνι μπροστά που δουλεύει σαν οδηγός ? Δύσκολο μου φαίνεται αυτό που λες, από ότι ξέρω όλα τα ποτηρότρυπανα (εκτός αυτά που είναι για τζάμια) έχουν και ένα τρυπάνι στο κέντρο σαν οδηγό, μέχρι να ανοίξει το ποτηροτρύπανο τη τρύπα το τρυπάνι δεν το αφήνει να φύγει. Ειδικά στο πλεξιγκλάς, τι να τρυπήσεις 3αρι τι 20αρι είναι το ίδιο. Αυτά που έχω στη φωτό τα έχω πάρει από το Lidl, φανταστικά ποτηρότρυπανα, έχω τρυπήσει ξύλο, MDF, λαμαρίνα, τοίχο για να ανοίξω τρύπα για μπρίζα, πλεξιγκλάς ασφαλώς μέχρι και πλάκα στο μπαλκόνι 15 πόντους (αυτό μη το συζητήσουμε, σε άλλο θέμα θα σας πω γιατί άνοιξα τρύπα στη πλάκα). Τα προτείνω ανεπιφύλακτα για όποιον ασχολείται με μαστορέματα |
|
||||
|
||||
![]()
Ζηλεύω κι εγώ τη θήκη για τα τεστ!
![]() Στη γεννήστρα έχεις βάλει βίδες και έχουν σκουριάσει;
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως εγώ δεν το έγραψα καλά
Το ποτηροτρύπανο κλώτσησε όταν πήγα να το τραβηξω...και γνωρίστηκαν για τα καλά με το πλέξι ![]() Σχετικά με το πάχος, δεν ξέρω...αλλά ήταν πολύ πιο εύκολο ένα 3αρι που δούλεψα, από ένα 5αρι Τεράστια διαφορά. Αλλά είπαμε : Είμαι ψιλοάσχετος ![]() Θα το ξαναδιαβάσω το θέμα...γιατί ένα τέτοιο καπάκι είναι ότι πρέπει τώρα τον χειμώνα για το χρυσοψαράδικο μου. Και πάλι μπράβο για την παρουσίαση! ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Φανταστικό υλικό και πολύ ευκολοδούλευτο. Εγώ το κόβω με επιτραπέζιο δισκοπριονο και κόβετε τέλια. Για χλωροφόρμιο δες εδώ http://kalochem.gr/greek/index.htm Τιμή 17 εύρο το λίτρο. Το μόνο κακό είναι πως εξατμίζετε εύκολα. Εγώ το βάζω στο ψυγείο. Μπορεί να δουλευτεί με εργαλεία για ξύλο, ρουτερ, ποτιροτρυπανα κτλ Μπορεί να τρυπηθεί η και να κοπεί με ένα κολλητήρι σαν και αυτό που έχουν οι ηλεκτρονικοί.
|
|||
|
|||
![]()
Φανταστική παρουσίαση! Μπράβο φίλε, σε ευχαριστούμε!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι έχω βίδες για να πιάσω το τούλι και σκουριάσανε (λογικό ε) μετά έβαλα άλλες αλλά αυτή τη φορά πέρασα λίγη σιλικόνη ενυδρειακή από πάνω αλλά στις τρύπες είχε μείνει η κιτρινίλα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν ανοξοξειδωτες?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για το πλεξι τα εδειξα τα στηριγματα και για καποιον που δεν ξερει ή βαριεται να φτιαχνει.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καπάκια για Rio 125 με φωτισμό | stephos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 24-03-13 14:27 |