|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τον χειμωνα την εχω σε 22 βαθμους,γιατι ο θερμοστατης μου εχει αυτο το οριο,αν μπορουσα θα την ειχα σε 20 βαθμους.το καλοκαιρι ομως υποφερει με 28-29,και γιαυτο απεχει απο τροφη.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
αρα 22-23 θα ειναι οκ?
|
||||
|
||||
![]()
Ναι καλα ειναι,αν μπορεις και πιο κατω ,καλυτερα θα ειναι,αλλα τωρα μην της το ριξεις αποτομα.Επισης κατι αλλο,να αποφυγεις αλλαγη νερου για μια εβδομαδα,μετα την αλλαγη του κοστουμιου,γιατι ειναι πολυ ευαισθητη,ειδικα τις πρωτες 3 μερες.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ, τώρα είμαι 26, θα αρχίσω να ρίχνω 1 βαθμό κάθε μέρα μέχρι να φτάσει 22 και βλεπουμε
|
||||
|
||||
![]()
Το εχεις δει το συγκεκριμενο?
http://fh.ioa.teiep.gr/proptixiakes_.../karavides.pdf
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πολυ καλη πηγη,σευχαριστω
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χελωνακι γλυκου νερου | tasosanna | ¶λλα ζώα | 6 | 16-05-13 11:11 |
χελι γλυκου νερου | scooby14 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-07-10 12:46 |
Νεο υπομνημα:Αστακοι/καραβιδες γλυκου. | Raven | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 5 | 23-10-09 14:37 |
Καταλογος: ΑΣΤΑΚΟΙ-ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ γλυκου νερου. | Raven | Αστακοί - Καραβίδες - Καβούρια | 0 | 16-10-09 04:37 |
αρχαριος γλυκου νερου | axinos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 31-03-09 23:30 |