|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Αγορασα το Σαββατο ενα θερμαντηρα eheim jager καθως και ενα controller haquoss.Συνδεσα τον θερμαντηρα με τον controller και ρυθμισα την θερμοκρασια και στους δυο στους 25C.Ο controller εχει 2 λαμπακια ενα κοκκινο το οποιο δειχνει οτι ειναι συνδεδεμενος με το ρευμα και ενα πρασινο που δειχνει οτι δινει εντολη στον θερμαντηρα. Η ερωτηση ειναι η εξης: Eνω το πρασινο λαμπακι ειναι αναμμενο και αρα ο controller δινει εντολη να αναψει ο θερμαντηρας εκεινος δεν αναβει παρα μονο οταν ο δικος του εσωτερικος θερμοστατης αντιληφθει πτωση της θερμοκρασιας του νερου.Τι γινεται τωρα; Μηπως πρεπει να ανεβασω παραπανω την θερμοκρασια του θερμαντηρα ουτως ωστε να σβηνει απο τον controller; Ή ειναι σωστο ετσι οπως λειτουργει; ![]() Συγνωμη αν σας μπερδεψα ή κουρασα.
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβώς αυτό, ρύθμισέ τον λίγο πιο πάνω (ας πούμε ένα βαθμό) από τον controller.
|
||||
|
||||
![]()
Ok ευχαριστω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και καθε φορα που κανεις αλλαγη νερου να σβηνεις τον controller ή τον θερμαντηρα.Αναμμενος εξω απο το νερο μπορει να σπασει. |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θελει υποχρεωτικα καλιμπραρισμα. Υποχρεωτικα θελει θερμομετρο. Τον ρυθμιζει συμφωνα με το θερμομετρο και δεν παει να λεει 200 βαθμους ο θερμαντηρας.
Δεν χρειαζεται να βγαζει την πριζα (ο eheim/jager). Και το μισο μερος της αντιστασης (το ασημενιο μερος, το ελατηριο που εχει μεσα στο γυαλι) να ειναι μεσα στο νερο, δεν σπαει. (Και λιγοτερο θα ελεγα, μιας και μου εχει μεινει 1-2 φορες τελειως εκτος νερου αναμμενος και δεν επαθε τιποτα. Απλα δεν θελει να μπει αποτομα στο νερο μετα. Πρεπει καλυτερα να τον κλεισουμε πρωτα να κρυωσει λιγο). Στις αλλαγες μου τοσα χρονια, ετσι τον αφηνω μεχρι τη μεση το νερο. Και διαρκει κανα μισαωρο η αλλαγη μου.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα επερνα εναν 100αρι στην θεση σου..
Υ.Γ μια φορα ξεχασα εναν κινεζο στην μπριζα κατα την αλλαγη... Ακομα μαζευω τζαμια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τον jager όλο ξεχνάω να τον βγάλω από τη πριζα και ακόμα υπάρχει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω στους 5 μηνες εχω σπασει ενα juwel και ενα fluval για να καταλαβω να τον βγαζω απο την πριζα
|
|
||||
|
||||
![]()
Συμβαινουν κι αυτα τι να κανουμε...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
θερμοστατης eheim jager | PAVLOS79 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-12-11 12:14 |
καινουριος jager | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 10-02-10 18:30 |
υδρατμοι σε θερμοστατη jager... | melitropos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 23-06-06 01:05 |