|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως πρεπει να πει ο καθενας το νουμερο συμμετοχης του για να τον ψηφισουμε;
|
||||
|
||||
![]()
Οι φυτεμενοι ειστε 2 απ οσο ξερω,και εχω αναφερει τα νουμερα σας ανωθεν.
Οσο για τους βιοτοπικους δεν εχουν δημοσιευθει ακομα αφου υπαρχει περιθωριο μεχρι τις 10 του μηνα.
|
||||
|
||||
![]()
Α οκ νομιζα ηταν και σλλοι στα φυτεμενσ.θα περιμενουμε κ
αι τους αλλους
|
||||
|
||||
![]()
Kαποιος που να μπορει να βοηθησει στην φωτογραφηση υπαρχει?Καμια μηχανη της προκοπης?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Eγω δεν βρηκα φωτοχαλια εδω, προσπαθησα λιγο με το πανοραμα του iphone, θα το τελειοποιησω αυριο βγαζωντας κιαλλες καλυτερες, ε αν δεν την δεχτουν τοτε ακυρη η συμμετοχη μου δεν μπορω να κανω κατι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα δεν θα στειλω απ' οτι φαινεται. Αλλαγη νερου, πιο "βιοτοπικο" στησιμο, το ενυδρειο να γυαλιζει, αλλα απο φωτογραφια, δεν μπορεσα να βγαλω καποια που να με ικανοποιει. Αλλο ενυδρειο βλεπω με τα ματια μου, αυτο που πραγματικα θελω να στειλω, αλλο βλεπω στις φωτογραφιες. Ηταν να ερθει και ενας φιλος μου με μηχανη της προκοπης, αλλα στραβωσε η δουλεια.
|
||||
|
||||
![]()
Μην κολλατε εκει ρε παιδια...
Η συμμετοχη ειναι το θεμα,οχι ποσο καλοι φωτογραφοι ειμαστε. Εξαλλου υπαρχουν αλλες 5 μερες ακομα για τις συμμετοχες,μια καλη θα την βγάλετε.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Βγαλτο οπως ειναι στην πραγματικοτητα κι οτι γινει. Καθαρισε μονο το μπροστινο τζαμι. (ετσι κι αλλιως το κανεις αυτο πιστευω, για να βλεπεις καθαρα τη μπιχλα μεσα ![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5 (0 μέλη και 5 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Είμαι περίεργος να δώ τα ντουλαπάκια των φυτεμένων | nicpapa | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 15-01-11 16:46 |
Διαγωνισμος: Πανελλήνιος διαγωνισμός Aquascaping – Αρχιτεκτονικής Φυτεμένων Ενυδρείων | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 9 | 10-07-08 13:01 |
Διαγωνισμός AGA | candus | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-11-07 22:46 |