|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Update:
Ήρθε ο κυκλοφορητής, όπως και η τσιμούχα κεφαλής της Eheim και τα λαστιχάκια των σωλήνων εισόδου και αντικαταστάθηκαν τα παλιά. Σήμερα θα γίνει τεστ στην Eheim ότι είναι στεγανή και αν όλα πάνε καλά πάω να πάρω αραγωνίτη και πέτρες να φτιάξω το βυθό. Μια ερώτηση, αυτό το egg-crate πως να το ζητήσω στο χρωματοπωλείο; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός Κλεόβουλε!
------------------------- Αποριών συνέχεια. Σήμερα πήγα από το pet shop και έριξα μια ματιά στο τι θα χρειαστώ και είδα και την τιμή που έχουν οι πέτρες... Ασβεστοληθηκές 5€, 10€ και ήταν αρκετά μικρές... Χώραγαν περίπου στις δύο παλαμες μου η κάθε μια. Δηλαδή αν θέλω καμία 15αριά (χοντρικά υπολογίζω τώρα) για να φτιάξω 2 στίβες δεξιά-αριστερά θέλω κανένα 150αρι ευρώ!!!!! Υπολογίζω κάτι λάθος; Τι άλλη επιλογή έχω; Δεν ενδείκνυται και ο καιρός για βουτιά στη θάλασσα.... Να πάρω και αλλό είδος; Υπάρχει άλλο είδος αρκετά φθηνότερο; Έχει κανένα είδος σε βουνό που να μπορώ να πάρω; Μήπως σε υλικά οικοδομών ή κάτι άλλους που πουλάνε πέτρες για χτίσημο. Κάνει κάτι τέτοιο;;;; Για πείτε γιατί τα είδα όλα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη George C : 03-10-13 στις 22:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ξυλόπετρες, φεγγαρόπετρες...κλπ Μικρό μαγαζί, με πολλές όμως επιλογες. Και ευγενέστατος ο ιδιοκτήτης (ΟΧΙ δεν είναι συγγενής μου & δεν παιρνω ποσοστα ![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
||||
|
||||
![]()
Η φτηνη ποταμισια θελει τον Μορνο για να ξεπλυθει και να καθαριστει για ενυδρειο
![]() (και ειναι και χοντρη, ασυμμετρη και αιχμηρη για Αφρικη) Κοιτα τις πετρες πιο κατω.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
400 litra και φιλτρανση | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 47 | 18-02-11 21:51 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |
DIY Aquarium 700 litra | O Souidos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 29-08-05 07:44 |