|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις κάνει τόση δουλειά, με σκόνες λιπάσματα, φιάλες για co2, το χαλάς με το υπόστρωμα.. Πιστεύω ότι ο κύριος λόγος, ΜΕΤΑ, τις "περίεργες καταστάσεις", που δε παίρνει μπροστά είναι το υπόστρωμα..
Απ' την άλλη είμαι αρχάριος τελειώς οπότε μη δίνεις βάση ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ταμπλέτες είχα βάλει τις kugeln της jbl, και απο παλιότερη εμπειρία μ αυτές, ξέρω οτι δε λιώνουν σχεδόν ποτέ!!
Υπόστρωμα δε συνιθίζω να χρησιμοποιώ, και την cuba την κρατούσα και σε αλλα ενυδρεία παλιότερα, αλλά και σ αυτό, με πολύ καλά αποτεέσματα!Είναι πρώτη φορά που τη βλέπω έτσι στάσιμη! Υποπτεύομαι και τα sae, τα οποία ας πούμε τη μοςς ποτέ δεν την άφησαν να μεγαλώσει μιας και συνέχεια τη μασουλούσαν.Τα βλέπω και τώρα να περνάνε πολύ χρόνο ψαχουλεύοντας ανάμεσα στην cuba! |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειάζονται ακριβά υπόστρωμα για να κρατήσεις κουμπα..
Οολο αυτό με τα υποστρώματα μου θυμίζει αυτο που γίνεται στη βιομηχανία του ήχου με τα high-end καλώδια.. Μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου με απλό φυτοχωμα κάτω από το χαλίκι ή έστω και με το χαλίκι σκέτο εφόσον έχει μία κοκομετρια που επιτρέπει μικρή κυκλοφορία στις ρίζες..
|
|||
|
|||
![]()
Ο λόγος που ποτέ δε χρησιμοποίησα υπόστρωμα ήταν γιατί μετά από κάποιο καιρό, σταματάει να προσφέρει και πας σε ταμπλέτες,μιας και η αλλαγή του δεν είναι και κάτι εύκολο!
Απλό φυτόχωμα ε?? ![]() Το χαλίκι μου είναι 0.5-1mm, και στο ίδιο αυτό χαλίκι, η cuba πήγαινε πολύ καλά πριν μετακομίσω και χρειαστεί να ξεστήσω και να ξαναστήσω! Μήπως να την ξηλώσω τελείως και να δοκιμάσω απ την αρχή με νέο φυτό?? |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστός.. Αυτή που έχεις τώρα θα αργήσει πολύ να συνέλθει.. Θα το κάνει αλλά πολύ αργά..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα την παλέψει ο κογκολέζος σε 18 L;;;;; | Νώε | Χρυσόψαρα | 11 | 14-05-10 14:29 |
cuba - 30l | Red crystal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 15-10-09 10:44 |
cuba sos | skippergr | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 26-12-06 16:02 |
Cuba | CASPER | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 14-04-06 18:50 |