|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Όρεξη που την έχεις βραδιάτικα...
![]() ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skydiver : 03-10-13 στις 00:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Τστσ... τι αναχρονηστης θεε μου... (ακουα-τζιμαρα μου ηθελα να πω) το σωστο ειναι: TωρΑ.Δε θΑ με.ΠοιαΝει.ο υπΝος ![]()
|
|||
|
|||
![]()
γελασε το χειλακι μας βραδυατικα.
![]() και πανω που ηθελα να κανω αποσυνδεση. δωστε πονο, δεν θα κοιμηθω αποψε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nick74 πολύ ειρωνεία ρε φιλε...ήμαρτον ένα χόμπι είναι που όσο και να το ξέρει ο καθένας μας εδώ μέσα όλο και κάτι πάντα μαθαίνεις,
όσο για το "ενυδρειο" μου . KLEOBOYLE γιατί ψαρόσουπα ρε φιλε έβαλα ψαράκια σχετικά ήρεμα που μου άρεσαν ,δεν έβαλα 2 η το πολύ 3 είδη .ήθελα ποικιλία και χρώμα, απλά όχι πολύ επιθετικά. κ.ω.σ.τ.α.ς .έχει καρχαρία σε 500 λίτρα θαλασσινού. Η φαλαινα ειναι η καλυτερη επιλογη για 500λιτ( μια μεγαπτεροι) πρέπει να είσαι κολλητός με τον nick74 είμαι σίγουρος. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|