|
|
|||
|
|||
![]()
Ελπίζω να μην ξαναχάσεις ψάρια και τα υπάρχοντα να σου είναι πάντα υγιέστατα.
Και κάτι τελείως άσχετο αλλά ειμαι πολυ περίεργος να δώ το 300λιτρο με τα guppies (φώτο και video !!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Όταν μπορέσω θα κάνω μια παρουσίαση του γκαποενυδρείου.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως αυτό που τελικά κατάφερα, ήταν να χάσω πάνω από τα δύο τρίτα του πληθυσμού των ψαριών μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτήσω και εγώ κάτι. Σε τι θερμοκρασία ήταν το ενυδρείο όταν βρήκες τα ψαράκια. Επίσης αν δεν νομίζω, μήπως έχεις παροχή co2 στο ενυδρείο και μάλιστα DIY. Αν και multies και φυτεμένο δεν……..
|
|||
|
|||
![]()
Η θερμοκρασια ειναι παντα σταθερη στους 25+-0.5 βαθμους. Co2 δεν εχω καθως βεβαια δεν υπαρχουν και καθολου φυτα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαζή η ερώτηση μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Πήγε το μυαλό μου σε δηλητηρίαση από διοξείδιο.
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από πέντε μήνες επιστρέφω στο θέμα, Όλες οι μετρήσεις είναι κανονικές. Οι γεννήσεις γίνονται κανονικά τακτικά, όμως ο γόνος δεν επιζεί για περισσότερο από δέκα με δεκαπέντε ημέρες, από τη στιγμή τουλάχιστον που γίνεται αντιληπτός.Καμιά ιδέα;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θάνατος cory - Ρυθμός εισαγωγής ψαριών | ioannis_79 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 09-03-11 03:14 |
Θάνατος ψαριών από ανοησία μου! | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 12-11-07 09:19 |
Θάνατος ψαριών!!! | MiziGr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 01-05-07 06:59 |
Θάνατος ψαριών μετά από αλλαγή νερού -SOS | Αλεξ | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-04-04 10:16 |
ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!!!!! | ASCCO1 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 29-01-03 14:19 |