|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Τι εννοει οταν λεει: 4ο στάδιο Ξανατοποθετούμε τα πάντα στο ενυδρείο, το "στήνουμε" δηλαδή όπως ακριβώς πρόκειται να λειτουργήσει στο μέλλον. Στα φίλτρα, εσωτερικά ή εξωτερικά, δεν τοποθετούμε σφουγγάρια, βαμβάκια και υλικά χημικής φίλτρανσης, τα γεμίζουμε μόνο με το καθαρισμένο βιολογικό υλικό. Δεν ξαναβαζω τα σφουγγαρια? filterwool φανταζομαι στο τελος που θα ειναι πλεον ετοιμο ε? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αντζι : 02-10-13 στις 00:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Στο 4 δεν βαζουμε σφουγγαρια, ανθρακες βαμβακια κλπ γιατι θα εμποδισουν τη δουλεια που γινεται στο 5 στα βιολογικα υλικα και στο ενυδρειο.
Εννοειται οτι τα απολυμαινουμε μονα τους ή βαζουμε καινουρια (βαμβακι και ανθρακα, σιγουρα με καινουρια).
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια παρακαλω την γνωμη σας.Εχω καταληξει να κανω γενικη απολυμανση με χλωρινη στο ενυδρειο μεταφεροντας τα ψαρια σε κουτι ικεα το οποιο θα εχει φιλτρο κανονικα με μπολι καθοτι καινουριο καθως και καινουριο νερο ωστε να προασπαθησω να αποφυγω την μεταφορα στελεχων του κυανοβακτηριου οταν το μεγαλο καθαριστει.
Μου εδωσε καποιος την ιδεα μιας και θα λειπουν τα ψαρια να κανω ξανα θεραπεια με ερυθρομυκινη αλλα σε αρκετα μεγαλυτερη δοση ωστε να γλυτωσω το ξεστησιμο και την διαδικασια την χλωρινης. Θα καταφερνα τιποτα πιστευετε? Ποση ερυθρομυκινη παραπανω? Υπαρχει και σε αλλη μορφη εκτος χαπιου το οποιο κοστιζει 8 ευρω το κουτι? Την προηγουμενη φορα παντως το χαλικι δεν καταλαβε χριστό απο την αντιβιωση... Τι θα κανατε στην θεση μου? |
|
||||
|
||||
![]()
Ζητα απο το φαρμακειο, erythromycin 5gr χυμα σε κουτακι,ειναι της εταιριας FARMALABOR προιον ERYTROMICINA.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δοσολογια?Την ιδια με πριν? αν οχι ποσο παραπανω? |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις ψαρια μπορεις να κανεις υπερδοσολογια.
Με ψαρια την συνιστώμενη δοση.
|
||||
|
||||
![]()
χωρις ψαρια λεω καλυτερα για πιο καλα αποτελεσματα(ελπιζω...)
θα ψαξω αυριο για το σκευασμα ωστε να το εχω ετοιμο εως οπου ετοιμασω το εφεδρικο ενυδρειο |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχω κυανοβακτήριο; και η άλγη μου ποιά είναι; | Frangisk | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 09-10-11 23:23 |
Κυανοβακτήριο | vouros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 26-05-10 18:48 |
Κυανοβακτήριο............????? | andreas72 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 21 | 23-01-09 13:14 |
Κυανοβακτήριο??? | thsamios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 03-02-08 20:09 |